Kirby sentria instruktioner

Kirby sentria instruktioner

Den Kirby Sentria är en stor investering , och några nya ägarna är förbryllad över de många bilagor och unikt sätt att Kirby dammsugare är konstruerade . När du bekanta dig med de förfaranden som använder den för att vakuum olika ytor ni kommer att uppskatta dess kraft och flexibilitet . Använd den som en upprätt eller som en kapsel vakuum beroende på dina behov dammsuga eller använda valfria schampo systemet schampo din matta

Basics

Din officiella Sentria bruksanvisning innehåller detaljerade instruktioner om rutiner , som att det vakuum påsen , ta bort och sätter tillbaka makten munstycke och ersätta bältet och väska. Om du inte hittar din manual kan du se online- handboken som GoodVac. com . Ägna särskild uppmärksamhet åt information om motormunstycket , eftersom du ofta kommer att ta bort och sätta tillbaka den när du använder Sentria i olika lägen och för lagring . Ett sätt att komma ihåg vilken väg att vända handtaget på bältet lyftaren är att alltid vända den mot den färgade pilen som nu radat upp . När munstycket är fäst och bältet är engagerad , de gröna pilarna line up . För att ta bort munstycket eller använda enheten utan pensel , vrid handtaget åt vänster ( motsols ) tills de röda pilarna line up . När du återmonterar munstycket , vrid handtaget åt höger tills den gröna pilarna line up.

Upright Vacuum

Du kan använda Kirby Sentria som en upprätt vakuum för att suga stora delar av matta eller golv . Makten munstycket ska vara engagerad , men du kan välja att lämna bandet och borsta oengagerad att använda sug bara . Munstycket kan justeras för golv eller matta varierande höjder . Använd den stora pedalen till vänster baksidan av enheten att höja munstycket , flytta enheten till det område du vill rengöra och sedan använda den lilla pedalen för att sänka munstycket till lämplig nivå för rengöring . När du hör en ökad ansträngning eller surrande ljud från enheten , har du nått rätt nivå . Alltid höja enheten till den högsta nivån när du tar och kopplar makten munstycket eller schampo systemet . Om du har problem med att flytta Sentria på mattan , engagera tech driveffekt hjälpa funktionen genom att trycka ner D- pedalen . Detta gör enheten lätt att flytta med minimal ansträngning. För att flytta enheten medan den är avstängd , tryck på N pedalen för att frigöra tech -enheten .

Kapseln Vacuum

Sentria bruksanvisning listor 19 bilagor som fungerar med enheten för att hantera varierande rengöring uppgifter och inställningar. För att använda en bilaga växla enheten från stående till kapseln läge genom att ta bort munstycke och fästa den bifogade slangen , den långa slangen som ansluter till enheten på samma sätt som munstycket . Du kan använda de flesta av de sista bilagor med eller utan förlängningsrören . Den Zippbrush är särskilt användbart för att ta bort sällskapsdjur päls av klädsel , och är även bra för rengöring trappmattor . Möbelmunstycket och i vägg och tak Brush ger användarna det bästa verktyget för dessa ytor , och fogmunstycke kan nå in i trånga platser som under soffor och i snäva kurvor .

Matta Shampooer

Din Kirby Sentria arbetar också med de frivilliga mattan schampo system . Innan du använder det , vakuum det område som ska schamponeras . Om ditt rum är fullt av möbler , överväga att flytta möblerna till ena sidan och städning en sida i taget . Du kan använda Kirby varumärket schampo som medföljer enheten , eller någon matta schampo du föredrar . Fyll vattentanken med vatten och schampo innan du ansluter den till enheten . Titta facket som du arbetar så den inte blir överfull och SLOSH på mattan , och tömma den när det behövs . Dammsug mattan igen efter det har torkat .


Relaterade artiklar


hur man underhåller livsmedelskvalitet i lager
hur man rengör efter en råtta har invaderat rummet
hur man gör natriumkarbonat tvål
hur man rengör ditt hus på rekordtid
hur du tar bort galen limrester från plast
hur man rengör inline skate hjul
hur man rengör en Toto toalett
hur du tar bort rynkor från en polyester klänning
hur man får limma bort av trägolv
hur man rent vatten kran handtag