hur man använder en ånga mopp på skiffergolv

hur man använder en ånga mopp på skiffergolv

Använda en ånga mopp på skiffer är ett snabbt sätt att nå rena, torra golv . Steam moppar inte använder kemikalier , vilket är en fördel om du lider av allergier och besparar dig kostnaden för dyra rengöringsmedel . Eftersom moppen använder ånga för att rengöra golvet , är vattenförbrukningen betydligt mindre än den traditionella metoden med uppsamlingsöverföringar , med golv torkar snabbt och utan ränder . Steam moppar är lätta att använda och säkra för alla golv finish

Du behöver : .
Broom och /eller vakuum
. Rengöring pad .
Steam mopp .
Destillerat vatten .


1 .
Sopa och dammsug skiffergolv att ta bort damm och smuts.
2 .
Placera en rengöring pad på undersidan av ånga mopp , tillsätt destillerat vatten och anslut moppen i ett eluttag . Låt moppen till värme för den tid som anges av tillverkaren . De flesta ånga moppar har en lampa som indikerar när det är färdigt för användning .
3 .
Låt moppen inkopplad och börja moppning in i hörnet av rummet . Tryck bara på moppen fram emot att släppa ut ånga på skiffergolv och dra moppen tillbaka för att lyfta damm och smuts på rengöring pad . Fortsätt med detta i hela golvet .

tips och varningar


 • Om ditt varumärke av ånga mopp använder disponibel putsdukar , kan du ersätta en tvättbar mikrofiberduk stället minska kostnaderna .


 • Relaterade artiklar


  hur man rengör en backpacking tält
  hur ånga rent badrum kakel
  hur man tvättar Sango bambu riddare porslin
  hur man dödar fästingar i tvättmaskin
  hur man kopplar en dusch avlopp
  hur man rengör cigarettrök från målade väggar
  hur du tar bort kalk från duschdörrar
  hur du gör din egen remover spray skrynkla
  hur man köper dusch caddies
  hur man får fläckar och lukt av plastbehållare