matolja spills på klinkergolv

matolja spills på klinkergolv

Golvplattor har lagt funktion , hållbarhet och charm för människors bostäder i århundraden . Kakel har hittats i Egypten som går tillbaka tusentals år . Klinkers och mosaik användes först av Medelhavet kulturer . Spanien och Mexiko har bildat kakel i hem design sedan början av 17-talet. Rengöring och kakel vård är beroende på vilken typ av kakel . Moderna plattor är icke-porös och starkt glas för att förhindra nötning och färgning . Men fläckar och spill hända . Fläckar på kakel kan tas bort från kakel med enkla gör- det- själv metoder och produkter som finns på ditt kök hyllan

Du behöver : .
Pappershanddukar
Majsmjöl.
Bakpulver .


1 .
Rengör spill på kakel så snabbt som möjligt . Sug upp utspilld olja med hushållspapper. Ta bort allt du kan med läskpapper . Gnugga inte eller skrubba som detta kommer att sprida den oljefläck .
2 .
Strö torr majsmjöl eller bakpulver om oljeutsläppet och låt sitta i 24 timmar. Ta bort absorberande material genom att dammsuga . ( Sätt en stol eller pall under spill att hindra någon från att trampa på den utspillda oljan . Olja på kakel är mycket hal och kan orsaka en dålig höst. )
3 .
Tvätta området med en fettavskiljande diskmedel . Häll 1 /4 kopp av tvål på fläcken , skrubba med en mjuk , icke- slipande borste . Skölj med vatten och torka med hushållspapper.


Relaterade artiklar


hur man rengör kalcium ur en vattenkokare
hemlagad pvc tvätt arrangör korg hylla
hur man rengör slipas injekteringsbruk
hur du tar bort nikotin lukt av gummi
hur du tar bort klistermärken från läder möbler
hur du tar bort kontakta papper från hyllorna
hur man ordnar köksskåp
hur man bygger ett överlevnadspaket
hur man rengör ett missfärgat vatten dispenser i kylskåp
Hur man sköter om silke sängkläder