hur man fixar en diskmaskin som inte är städning ordentligt

hur man fixar en diskmaskin som inte är städning ordentligt

Eliminera de frågor som hindrar din diskmaskin från rengöring korrekt av service insidan av apparaten. Regelbunden användning kan orsaka en ansamling av smuts inuti diskmaskinen . En fullständig mat fälla kommer att täppa ett avlopp och tillbaka upp smutsigt vatten i sköljningen . Rengöring av tvålrester och hårt vatten skala från värmeelementet och spraymunstycken kommer att möjliggöra för varmare vatten och bättre tvål distribution . Ge din diskmaskin en rengöring och ladda det på rätt sätt för att se bättre resultat från din nästa tvätt .

Du behöver:
bruksanvisning
. Rinnande vatten.
Mjuk svamp.
Gammal tandborste.
6 msk .
 citronsaft.
Liten skål.
Högt glas .
Kök termometer.
1 kopp ättika.
Diskmaskin tvål.
Skölj agent ( Jet Dry ) .


1 .
Konsultera ägarens manual för din modell av diskmaskin för att se om den har en fälla matrester eller en automatisk fast avfallskvarn . Ta bort alla filter fälla och skölj ur skräp under rinnande vatten. Torka av lediga fällan området med en fuktad mjuk svamp innan han återvände filtret .
2 .
Doppa en gammal tandborste i en liten skål fylld med ren citronsaft . Tryck hårt som du borsta citronsaft på värmeelementet och allt vatten munstycken jet i en cirkulär rörelse . Applicera ett andra skikt av citronsaft och låt den verka i fem minuter .
3 .
Kontrollera temperaturen på det vatten som levereras till närmaste sjunka kranen genom att placera köket termometer i en högt glas och fylla det med de hetaste vatten från kranen . Vrid upp varmvattenberedaren om vattnet inte är minst 120 grader .
4 .
Häll vinäger i diskmaskinen och säkra köket termometern på den övre korgen . Läs i manualen att ta reda på om din diskmaskin modell har en förvärmning cykel som kan slås på . Stäng luckan och ställ in diskmaskinen för att köra ett diskprogram .
5 .
Stoppa diskmaskinen när den har i tvättprogrammet i fem minuter och öppna dörren för att kontrollera temperaturen av termometern . En arbetsgrupp diskmaskin bör kunna värma vatten till över 140 grader för att rena sin last .
6 .
läsa in både rack med smutsig disk och se till att spray munstycken inte är igensatta . Swing armen av sprutan för att vara säker att den roterar fritt .
7 .
Tillsätt tvål och sköljmedel dos som föreskrivits av tillverkaren och köra en tvätt för att bestämma nivån förbättring .

tips och varningar


 • Kontrollera status på din garanti och konsultera en professionell apparat reparatör om din diskmaskin inte är uppvärmning av vatten eller tvätta ordentligt .


 • Relaterade artiklar


  hur man byter värmeelementet i en glasskiva spis
  felsökning av en rad Kenmore smoothtop
  hur man byter Moen bad fixturer
  hur man målar blandare Kitchen Aid
  hur man kan eliminera ludd från en hårtork ventil i ett garage
  hur man använder vanliga tvättmedel framför belastning bricka
  hur man bär tunga apparater
  hur stor en portabel generator behöver jag ?
  Hur mycket Trane luftkonditioneringar kosta ?
  hur man får bort korrosion av rostfritt stål apparater