arbetsbänk idéer för garage lagring

arbetsbänk idéer för garage lagring

En arbetsbänk kan ge ditt garage med ett praktiskt område för att göra små reparationer eller projekt samt lagring av alla de verktyg och material du behöver för att göra det . Beroende på hur du planerar att använda den , kanske du vill maximera antingen arbetsplats eller lagringsutrymme eller upprätthålla en balans mellan de två. Färdiga system finns i flera färger för att matcha din smak , eller så kan du bygga din egen .

Modular Skåp för förvaring

Garage skåp /arbetsbänk system säljs i de flesta större hem-förbättring butiker , och består av olika storlekar på bas , vägg-och höga skåp och arbetsbänk alternativ till toppen på bänkskåpen . Om du planerar att slutföra mindre reparationer eller projekt bara , inrätta ett system som fokuserar på lagring . Välj en bred skåp golv bas och flanken det med två höga skåp . Lämna plats bredvid basen på ena sidan , innan den höga skåpet så du har utrymme att skjuta en soptunna eller lagring hindra undertill . Lägg till två väggskåp längst upp --- en ovanför botten och en ovanför hindra facket --- och topp basen med en kraftig bänkskiva i massivträ .

hembyggda Bin och bänksystem

Om arbetet rymden är ditt fokus , konstruera en robust trä arbetsbänk minst 2 meter djup , längs en vägg i garaget eller ta upp lika mycket utrymme som du har fri . Lägg till två hyllor under arbetsbänken , placera en strax ovanför golvet och nästa cirka 15 till 18 inches upp . Placera metall eller plast lådor förvaring längs hela hyllan , lägger till en bricka längs väggen ovanför bänken för lagring av verktyg . Håll området ovanför bänken Klart om du arbetar med höga föremål , tillsätt sedan ett rack timmer lagring ca 2 meter under taket för att lagra två och fyra och långa bitar av trim . För lagringsbehållare under bänken , använd plast slag med lock om du tänker använda bänken för träbearbetning eller andra aktiviteter som skapar en massa damm .

balanserat system

För att skapa en arbetsbänk lagringssystem som balanserar arbetsplats med förvaring , börja med ett modulärt system eller gamla skåp kök , men tillsätt några inslag av dina egna . Börja i ett hörn av garaget med ett golv till tak, skåp som kommer att lagra de flesta av dina större material . Lämna cirka 15 till 24 inches bredvid detta skåp , sedan lägga ett underskåp . Konstruera hyllor Ansluta basstationen och höga skåp så att du har plats för lagringsbehållare eller trä-skrot behållare . På den bortre sidan av underskåp , lämna en annan öppen plats , stor nog att installera en liten metall skåp för brandfarliga föremål , sedan avsluta i foten med en annan underskåp . Top basarealen med en kraftig bänkskiva som når minst 6 inches förbi det slutliga underskåp så att du har ett område där du kan klämma objekt som måste krok under arbetsbänken . Lämna några inches för fastspänning längs fronten också . Använd bricka vägg lagring för att maximera din arbetsrum , lägg sedan till ett väggskåp i slutet av bänken . Använd toppen av denna väggskåp och upp i höga skåp som bas för trä lagerhyllan .


Relaterade artiklar


verktygen för matlagning
hur man rengör golv med grym renare
avlägsna vatten fläckar från keramiska golvplattor
hur man rengör kakel badrum vägg
hur man polera tillbehör med bilvax
hur man rengör gjutmarmor badkar och duschar
faktorer som kommer att reducera hållbarheten av te i lösvikt
garagegolvet fläckborttagning
hur man rengör utsidan av en duk förtält
det bästa sättet att ta bort hund urin från mattan