hur du gör din egen ved säng

hur du gör din egen ved säng

En plattform av trä säng är en elegant tillägg till en samtida sovrum . Du kan göra din egen säng trä plattform med minsta bygga upp kompetens . Du kan göra det ännu enklare genom att ha din trä tillskuret vid tidpunkten för köpet och sedan montering av komponenter i hemmet . Välj lövträplankor och plywood om du planerar att färga sängramen , färgning framhäver träets naturliga korn . Måla ädelträ eller medium density fiberboard (MDF ) är billigare och är allt du behöver om du planerar att måla din trä säng .

Du behöver:
Måttband
. Sju lövträplankor .
Saw.
10 L-fästen .
Penna.
Borra borr .
Träskruv skruvmejsel .
u00BE tum tjock plywoodskiva .
Iron-on kanter.
Järn.
Ljus sandpapper.
Bets eller primer och färg.
Svamp eller borste och facket .


1 .
Mät längden och bredden på din madrass . Mät det tillgängliga utrymmet i ditt sovrum för att avgöra hur stor du kan göra din säng trä plattform . Överväg att göra en 2-till 10- tums fälg i ytterkanten av din säng som du kan använda för att öka det estetiska överklagande av trä plattformen .
2 .
Cut fem 8- tums bred och 2-tums tjock lövträplankor för att passa den totala bredden på din trä plattform säng , inklusive nya dimensioner för fälgen. Klipp två 8-tums med 2-tum tjock styrelser för att passa den totala längden på din plattform säng .
3 .
Layout strukturen för trä sängram genom att placera de två långa brädor mitt emot varandra , ansikte mot ansikte. Separat längden brädor med en bredd på vardera änden . Stå de fyra brädor på sin 2-tums kanter . Anslut de två bredd styrelser till en längd styrelser där de möts i 90 graders vinkel med en L- konsolen. Det är bra att borra hål i träet innan du försöker och sjunka skruvarna för att fästa konsolerna. Fäst inte den återstående längd ombord på ännu , måste du lägga till din hängslen för plattformen .
4 .
Mät halvvägs längs den bifogade längd styrelse din plattform ram . Montera ett L-fäste 2 inches under den övre kanten av träskiva . Den L-formade bör placeras med minsta delen av L uppåt .
5 .
Mät halvvägs mellan den L-formade och styrelser bredd läggs till slutet av längden styrelsen . Placera en L-fäste i varje hunnit halvvägs , 2 inches från överkanten , små ben uppåt . Se till att de tre L-konsoler är i nivå med varandra .
6 .
Fäst ena änden av de tre återstående bredd styrelser till de tre L-konsoler du just installerat . Bredden styrelser bör ha 8- tums sidor uppåt . Din trä sängstomme har nu tre sidor och tre moderkort .
7 .
fast L-fästen på undersidan av de öppna ändarna av de tre bredd skivor du bara bifogas . Fäst den återstående längden styrelsen att de tre L-fästen. Montera ett L-fäste i de två återstående hörnen att gå med i längden styrelsen att bredd styrelser i varje ände .
8 .
Skär ett ark 3/4-inch plywood för att passa på toppen av din trä plattform . Klipp remsor av järn -on bård och järn dem på den råa kanten av plywood .
9 .
fast plywood lyftstommen med träskruv runt perimetern och över det stöd styrelser . Försänkare skruvarna för att hålla högsta färg.
10 .
Sand din plattform av trä säng innan du ansöker fläcken och polyuretan för en dekorativ yta .


Relaterade artiklar


diy solstolar
den genomsnittliga storleken på en dubbelsäng
hur man köper hickory bad möbler online
hur nöd vita möbler
hur du väljer ett barns madrass
är färgning eller målning bättre för möbler ?
hur man hänga hängmattor från dubbar
hur man hänga en rotting stol
hur du köper en madrass på internet utan att försöka det
hur man gör en no- sy roligt och funky bord kjol