hur man väljer ungdomar möbler

hur man väljer ungdomar möbler

Om du har barn , då du måste investera i ungdomen möbler som är speciellt utformad för små kroppar och små händer . Ge barnen vuxna möbler kan faktiskt vara farliga , eller åtminstone känner mycket obehagligt . Hundratals olika mönster och stilar finns tillgängliga, men du måste välja möbler som passar bäst för ditt eget barns smak och behov
1 .
Prata med ditt barn innan du börjar handla och få en känsla för sin egen smak och stil . Ditt barn bor i rummet och som behöver få lite input i den slutliga stilen . Du kanske upptäcker att din lilla prinsessa faktiskt föredrar primära färger , eller att din lilla pojke gillar rött eller grönt i stället för blå .
2 .
Skapa din budget , som är en av de viktigaste steg i att välja barnens möbler . Summan pengar som du har till förfogande att spendera avgör var du köper dina möbler . Du kan behöva att handla från ett uttag butik , eller köpa några stycken för att passa din budget .
3 .
mäta storleken på rummet för att bestämma hur utrymmet kommer att rymma de delar du behöver . Det racerbil säng kanske ser bra ut , men om rummet är för litet kan det inte passar . Om du har ett litet rum , är många bitar för att tjäna flera olika syften , till exempel en loftsäng med skrivbord som sitter på undersidan.
4 .
Kontrollera byggandet av bitar innan du köpa eller fatta ett beslut . Stål kontakter ska hålla samman alla delar för att minska risken för brott . Titta också för trä block i hörnen som förstärker styrkan av verket .
5 .
Fråga om garanti , och leta efter en etikett på den bit som anger det uppfyller normerna för USA kommissionen konsumenternas säkerhet. Alla ungdomar möbler måste komma med en garanti som gör att du får ditt inköpspris tillbaka inom det första året , vissa företag erbjuder en garanti på 3 till 5 år . Den amerikanska Consumer Safety Commission taggen anger att kommissionen har undersökt pjäsen och anser att det är säkert för barn att använda .

tips och varningar


 • Titta på din lokala annonser om du har en liten budget . Föräldrar sälja används ofta barn-storlek möbler till låga priser efter sina egna barn växer ur bitarna .
 • Välj inte ungdom möbler om det inte har etiketten från US Consumer Safety Commission . Utan detta stöd , riskerar du att pjäsen har lösa föremål eller gjordes med blybaserad färg.


 • Relaterade artiklar


  vilken typ av matta kan användas under en stol med rullar ?
  ett enkelt sätt att överdraget en soffa
  hur man klä möbler utemöbler
  hur man får märken bort av en trä byrå
  hur man målar ett slott sänggavel
  typer av rörliga förvaringskärl
  hemmagjord hängmatta står
  vad man ska leta efter när man köper en lädersoffa
  Tips för att köpa en soffa
  hur man stänger en fjäril stol