bästa sätten att ordna möbler i ett litet sovrum

bästa sätten att ordna möbler i ett litet sovrum

När du bor i en stram , litet sovrum , vill du ha så lite möbler som möjligt . Sättet du ordna möblerna direkt påverkar din uppfattning om hur mycket utrymme du har i rummet . Sitt ner och dra ut dina möbler plan på ett papper innan du börjar flytta objekt runt

Bed-bordskombination och Bädd /reception . Placering

När så är möjligt , kombinera två bitar av möbler till ett . Du kan göra detta med en säng -desk kombination. Det är uppbyggt som en våningssäng , bara botten " våningssäng "är ett skrivbord där du kan arbeta . Placera den här säng -desk kombination på den yttersta muren från din dörr . Du vill linje väggarna så att det kommer att finnas ett tomt utrymme i mitten av rummet , även om det bara är storleken på en liten hall .

Om du inte vill eller har en säng-bordskombination , placera ditt skrivbord närmast ett fönster mot samma vägg där sängen huvud (eller fot ) uppfyller väggen . Placera ditt skrivbord 1 fot eller så bort från sängen eller på andra sidan av fönstret .

en garderob vanligtvis kommer att byggas till höger eller vänster av en mur , men om av någon anledning din garderoben är mot mitten av väggen som är mittemot din sovrumsdörren, placera sängen huvudet eller foten mot att motsatt vägg , i jämnhöjd med vänstra sidan av rummet . Placera nattduksbord till höger om sängen ( om det finns tillräckligt utrymme --- Om inte, anser nixing nattduksbordet ) och sätta ditt skrivbord på samma vägg som dörren .

Tall Bureaus

I stället för att använda lång byrå lådor , köpa höga byråer så att du kan utnyttja din vertikalt utrymme . Placera presidiet vid foten eller sänggaveln eller säng-desk (beroende på vilken slutpunkterna ut från väggen ) . Om du bor i ett område som påverkas av jordbävningar , placera byrå mot väggen vid foten av sängen .

Om en garderob dörr på samma vägg som sängen , flytta dresser till angränsande vägg , utom räckhåll för garderobsdörren .

Nightstand

Om du har ett nattduksbord , placera den direkt bredvid sängens huvudända . Överväga att byta nattduksbordet från rummet om skrivbordet kan ställas in direkt bredvid din säng , som i hörnet av bordet kan fungera som ett nattduksbord att hålla din väckarklocka .

TV Stand

Om ditt rum har en TV , placera TV-bänken mot väggen mitt emot där sängen var placerad . Du bör alltid plats i centrum (där det mesta av din uppmärksamhet kommer att gå ) på andra sidan rummet från sängen .

Tänk att sätta ett TV-ställ montera på väggen så att du kan få mer utrymme att röra sig i din lilla sovrummet . Återigen , montera på motsatt vägg från där du sover .


Relaterade artiklar


hur att reparera agitator på en GE toppmatad tvättmaskin
papperskorgen komprimator information
hur man kan förebygga lukt i ett frontmatad tvättmaskin
sätt att hålla maten varm med is bröstet fodrade med aluminiumfolie
hur man installerar VVS matarledningen på en diskmaskin
felsökning en papperskorg komprimator
inredning Tips för sovrumsmöbler
Tempur- problem
hur man köper ett sovrum som
Hitchcock stol historia