hur man skapar unika dekorativa sänggavlar

hur man skapar unika dekorativa sänggavlar

Designa ett sovrum runt gaveln av en säng kan vara ett spännande hem förbättring projektet . Gavlar är ett konstnärligt och funktionellt sovrum element som kan lägga till en känsla av kreativ design till ett rum . Gavlar finns i traditionella mönster som ofta följer med en säng och byrå i ett sammansatt sovrum. Dessa kompletterande möbler accenter lägga till en känsla av enhetlighet till sovrummet , men alternativa sänggavlar kan skapas för att få en känsla av eklektiska design till rummet .

ses som den här sida, DirectBedroomFurniture . com och CrateandBarrel. com kan hjälpa dig med några dekorativa alternativ när du besöker dem . Om du letar efter ett sätt att skapa en unik sänggavel för ditt sovrum , följ dessa enkla förslag för en rolig sovrum design

Du behöver : .
tyg
metallarbete .
hårdvara .


1 .
vikskärm eller Jalusier

Eftersom en säng är vanligtvis en central del i ett sovrum , ger en sänggavel en känsla av färdigställande till sovrummet design . Täcken , kuddar , en säng kjol och linne lägga till alla ett dekorativt inslag i rummet, men utan en sänggavel , det finns inte en stark fokus . En hopfällbar trä skärm som har med inläggningar av tyg kan göra för en attraktiv sänggavel design . Du kan välja en dekorativ väv och ersätta den som följer med trä -skärmen om du vill ta en viss korrelera design in i sovrummet . Dessutom kan du fäller upp skärmen så att panelerna är alla öppna breda och ligga platt mot väggen . På samma sätt kan du använda antika eller rustika luckor mot väggen för att skapa en sänggavel design . Dessa dekorativa fönsterluckor kommer att behöva fastspikad på väggen i rätt höjd för att ge en autentisk och kreativ sänggavel design . Både vikskärm och fönsterluckor också kan målas eller betsas så att matematik temat för ditt sovrum du00C3 u00A9 cor .
2 .
färgstarka textilier

Det är Ofta antas att sängkläder och textilier bara kan hitta sin plats på sängen i ett sovrum design . Lyckligtvis är detta inte den enda användningen för textilier i ett sovrum . De kan användas på väggen för att skapa ett sovrum sänggavel design . Antika textilier fungerar bra en sänggavel eftersom de ofta är för gamla och för ömtålig för att använda som daglig sängar . Dessutom kan färgglada filtar , gardiner och tyger även hängas på väggen för att skapa ett sovrum sänggavel . För de mest dramatiska effekt , kan du täcka större delen av väggen bakom sängen med en ovanligt stor textil eller tygstycke .
3 .
trä utomhus Du00C3 u00A9 cor

Vanligt trädgård eller gård accenter kan användas för att skapa en konstnärlig sänggavel design . Om du målar eller bets en sektion av trä staketet eller trä trädgård gitter , kan du använda detta som en huvudgavel för ett land eller trädgård-tema sovrum . Denna sänggavel idé fungerar också speciellt bra för en liten flickas rum . Dessa dekorativa huvudgavel idéer lägga en del av charm och artisteri till ett sovrum design . Designa ett sovrum runt ett sovrum sänggavel kan vara en snygg och givande hem förbättring projektet . Gavlar är en kreativ sovrum element som kan lägga till en känsla av förfining och komplettering till ett dekorativt sovrum design .

tips och varningar


 • din lokala hantverk butik som JoAnn tyger kommer att ha ett brett utbud av material som du kan använda .
 • Vissa tyger är för rena eller för tung för en sänggavel , så noga att fibrerna själva .


 • Relaterade artiklar


  Vilka steg att Refinish en ceder bröst ?
  hur till återvinna en byrå papper WTH kontakt
  stilar av soffor
  instruktioner för sockerrör stol sadelgjord
  Arts & Crafts : stilar möbler och dekorationer
  hur man bygger hyllor & en bänk
  hur man gör gummifötter för stolar
  hur man bygger ett fem styrelseledamöter bänk
  hur du köper ett soffbord
  hur man fixar en topp bord av trä som ser dimmig