hur man bygger en loftsäng med 4x4

hur man bygger en loftsäng med 4x4

Behov av att spara utrymme ? Måste man bygga upp i stället för ut ? En loftsäng skapar inte bara en sovande plattform , men frigör mer utrymme och gör eventuella rummet känns större . Med vissa grundläggande kunskaper och några enkla verktyg , det är en enkel uppgift att göra en loftsäng använder mest 4x4

Du behöver : .
Måttband
. Skruvar.
Skruvmejsel.
4x4.
en plywoodskiva .
Saw.
Träskruvar.
Regeldetektor.
Penna.
En partner.
en borrmaskin.
en trappstege .

Hur man bygger en loftsäng med 4x4 .


1 .
Hitta din position . Av säkerhetsskäl kommer minst en av sidorna av sängen behöver säkras i väggen . Detta kommer att kräva minst fyra fötter öppna väggen . Du kommer att behöva använda regeldetektor att hitta minst två reglar i väggen för sängen för att fästa två . Mark dessa mycket tydligt med en blyertspenna. På de nivåer av bultarna , markera en linje i höjd du vill ha i sängen , åtminstone en fot bred vid varje plats . Detta hjälper dig att hålla sängen nivå .
2 .
Bygg benen . Du kommer nu att bygga fyra ben för sängen . Med hjälp av mått du tog tidigare , skär fyra 4x4 till höjden på sängen . Använd dina såg , ta en längd på 4x4 och skär den i 8 rutor . Skär varje av dessa rutor i hälften . Detta är dina "fötter" .
3 .
Använd dina måttband , åtgärd 3 u00BD inches från toppen av varje 4x4 och göra en linje på två conjoining sidor . På samma sidor , mäter två meter upp från botten av 4x4 , och placera två rader . Sedan fästa fötterna så att den breda sidan sitter mot de linjer du har ritat , skapa ett stöd för resten av sängram .
4 .
Montera ramen . Skär fyra 4x4 till bredden av madrassen , plus u00BD tum för säkerheten . Skär fyra 4x4 med längden på madrassen , plus u00BD tum för säkerheten . Montera två sidor av sängen för sig . Det är lättare att bygga de två långsidorna sönder och dem sammanföra dem .
5 .
Lie Struts på högkant , en uppsättning av fötter parallellt med golvet och den andra pekar uppåt i luften . Rada upp dem så att du kan placera de två sida fjäderben mellan dem . Skruva sidan fjäderben i benen på sängramen , vilande på fötterna , skapa en hel sida av ramen . Upprepa processen med den andra sidan av sängen . Då har din partner hjälpa dig vila en sida av sängen mot en vägg och sedan stå den andra sidan uppåt. Använda 4x4 som du har skurit , komplett ena sidan av ramen , och sedan den andra .
6 .
Säkra sängen . Klistra ena sidan av sängen för att den valda väggen . Kontrollera att det sitter ordentligt på minst två dubbar .
7 .
Slutför sängen . När sängen är fäst mot väggen , klipp plywoodskiva till storlek och fästa den på toppen av sängram . Detta är basen i sängen . Slutligen , skär flera mer " fötter " och använda dessa för att fästa stegen till ett av hörnen av sängen , bildar en stege .

tips och varningar


 • Alltid Använd skyddsglasögon , handskar och hörselskydd när du använder elverktyg .
 • Detta är en två personer jobb . Försök att montera en loftsäng med en person som är farligt.


 • Relaterade artiklar


  hur du väljer en fasthet minne skum madrass
  alternativ till en ned fjäderbolster
  vad är skåp - plywood ?
  hur man gör en papasan rocker kudde
  instruktioner för en vinyl reparationssats
  gör det själv stege hylla
  modern diy hyllor
  hur man gör en hörn förvaring bänk
  hur man gör en bänk oktagon anläggning
  hur Scotchguard möbler