välja möbler stuga stil för ett litet vardagsrum

välja möbler stuga stil för ett litet vardagsrum

Stuga möbler introducerades av dem som försöker imitera fina möbler av dem som var välbärgade . Träet var av sämre kvalitet, var så färg som används för att dölja brister i trä och för att lysa upp mindre hem eller stugor . Stugan stilen passar mindre hem bra, eftersom de ljusare färgerna göra ett rum större. Den eklektiska blandning av möbler i en lantlig stil hemma kan åter ämnat att ge utrymme att känna luftig och lättare sedan mörka trämöbler
1 .
Välj höga hyllor att göra rummet visas längre . En gammal armoire målade en ljus färg kan användas i vardagsrummet för att lagra en tv , samt böcker , och har den rätta känslan för stuga stil .
2 .
Plocka armless stolar i stället för overstuffed fåtöljer . Använd en soffa istället för en full- size soffan . Möblerna bör alla vara på samma bas färg att fungera som en bakgrund för ett mindre rum .
3 .
Köp möbler med smala ben visar istället för tyg rinner på golvet . Ljuset kommer att visa under möbeln och ge sken av öppenhet i rummet .
4 .
Konvertera en gammal bänk i ett soffbord för att hålla rummet öppet . Stuga möbler är ofta ombyggda eller återexport utlovat från sin ursprungliga avsikt . De mindre skala soffbord kommer att ge en illusion av mer utrymme i rummet .
5 .
Drape mjuk kastar på stolar eller soffor att ge möblerna det mysiga utseende stuga stil . Med mjuka färgade dynor och kuddar också ger möbler en bekväm känsla .


Relaterade artiklar


hur du väljer en lädersoffa
hur till återvinna en fotpall
hur man gör en trä stativ
hur man jämföra shop för fält resårmadrasser
hur man bygger en dator skrivbord från grunden
information om madrass kvalitet
hur man väljer rätt madrass
rotting vs harts utemöbler
hur man återuppliva gamla möbler
vad som kan användas som en matta under ett skrivbord stol ?