hur man dödar löss med extrem kyla

hur man dödar löss med extrem kyla

Löss är blodsugande parasiter som kan angripa människor och djur. Människor är känsliga för angrepp som inbegriper flera olika typer av löss , inklusive huvudlöss , kroppen löss och blygd löss . Förutom att döda löss och gnetter ( lus ägg ) som finns på människokroppen , måste du döda även löss och gnetter som finns på sängkläder , kläder , hattar och mattor . Värme kan användas för att döda löss och gnetter i tvättstugan , men vissa objekt som hår borstar och hjälmar kan inte placeras i tvättmaskin och torktumlare. För dessa poster kan du använda extrem kyla i frysen eller utomhus för att döda löss och gnetter

Du behöver : .
plastpåse
Soppåsar.
Tape .
Frys.
Väderprognos .


1 .
Placera små saker ( objekt som kommer att passa i frysen ) i Ziploc väskor .
2 .

Lägg säckarna inne frysen för en period på 24 timmar . Den frysning temperaturer kommer att döda löss och gnetter .
3 .
Placera större objekt som uppstoppade djur i en soppåse . Twist toppen av väskan stängd och linda tejp runt den tvinnade plast .
4 .
tittar /lyssnar på väderprognosen att hitta en 24- timmars period då temperaturerna kommer att ligga på eller under frysning märket . Helst bör denna period vara nederbörd -fri .
5 .
Placera plastpåsarna utomhus i minusgrader under en period av 24 timmar .

Tips och Varningar


 • Om du bor i en mer återhållen plats eller om du arbetar med en löss angrepp under sommarmånaderna , kan du använda en alternativ metod för att döda löss och gnetter på stora objekt som inte kan placeras i frysen . Låt angripna objekt i en förseglad plastpåse för en period på två veckor . De löss och gnetter dör eftersom de inte kan få tillgång till en värd .
 • Om ditt hem frysen är fylld av hållbara livsmedel, kan du hyra en frys på ett hem hyra butik som Rent- A- Center eller Rainbow hus . De kommer att leverera frysen ( oftast gratis ) . Dessa uthyrningsfirmor hyra på av veckan .
 • Du kan också dra nytta av minusgrader utomhus för att döda löss och gnetter på objekt som bilsäten , mattor område och bilklädslar . Dessa poster behöver inte samlas i säcken om du kan placera dem i en utomhus plats som är skyddad från väder och vind ( dvs en veranda eller en byggnad ) .
 • Anti-parasit sprayer kan användas för att döda löss på klädsel och mattor .


 • Relaterade artiklar


  hur man dödar loppor medan du sover
  homeopatiska medel för Bistick
  hur man tar " udden "ur ett bi sting ... snabbt
  delar av en vägglus
  hur man kör iväg myggor naturligt
  hur man handskas med vägglöss
  Vilka är de behandlingar för fästingbett ?
  hur man dödar vägglöss i frysen
  borrelia vs Rocky Mountain spotted fever
  hur man behandlar en brun bita enstöring spindel i husdjur