Hur får jag bli av med möss i mitt garage ?

Hur får jag bli av med möss i mitt garage ?

Möss skadedjursangrepp är besvärande och ohygieniskt . Möss äter mat avsedd för människor . De gnager och gnager på precis vad som helst , och de förorenar överallt de går med spillning . Styra infestationer handlar om att hålla ett rent hem , att stänga av livsmedel , och eliminera möss . Det kräver noggrann inställning och tömning av fällor

Eliminera livsmedelsförsörjning

Spärra av mössen livsmedelsförsörjning. Anledningen möss är mest troligt i ditt garage är de har hittat något att äta. Placera gräsfrön och andra ätbara objekt i en mus behållare till exempel en stor plastback med lock . Eliminerar möss livsmedelsförsörjning i ditt garage kommer inte nödvändigtvis få dem att försvinna , men det kommer att hålla sina vänner från att gå till festen .

fånga de Mice

Ställ mus fällor . Traditionellt trä-och -spring mus fällor är billiga , men ingen döda mus fällor är ännu billigare och mer humant. Lägg dem i synliga platser inom ett par meter där livsmedelsförsörjningen var belägen . Bete i fällan , men ställer inte det , när betet är tagen , på nytt bete och ställa in den . Detta ökar dina chanser att fånga . />
För att bygga en enkel no- kill fällan , skär av toppen en tom mjölkkanna . Häll lite av grus i flaskan , och placera en bit mat såsom bacon eller jordnötssmör i botten . Sätt upp på flaskan tillbaka in i flaskan upp och ner . Detta bör se ut som en tratt . Tejpa två stycken tillsammans , och päls tratten med något hala , som olivolja . Ställ fällan bredvid en hög med böcker eller något av musen kan skala lätt . När musen är fångade , bära kannan utanför , ta av toppen och sätta fällan på sin sida . Musen ska enkelt gå ut .

vad du inte använda

Använd inte klister fällor eller gifter . Om du är orolig för att bli omänskliga , använd inte lim fällor , och även undvika gifter . De är farliga för barn och husdjur , och de kunde orsaka möss att dö i gömda platser . Den resulterande Lukten är obehaglig .

bort döda möss

Använd gummihandskar att ta bort döda möss . Placera möss i en plastpåse och kasta dem i en utomhus sopor kan med en tättslutande lock . Desinficera fällor genom att blötlägga dem i en liter vatten med tre matskedar . av blekmedel. Tvätta handskar på händerna noggrant med varmt vatten och tvål .

om hundar och katter

inte förlitar sig på ditt husdjur att jaga , och definitivt inte köpa en katt eller hund som ett medel för gnagare . Även hundar och katter är naturliga jägare , de har visat sig verkningslösa bödlarna . Utöver detta kan möss och råttor faktiskt dras till ditt hem för att stjäla en måltid från ditt husdjurs matskål .


Relaterade artiklar


hur du tar bort fet film på bänkskivor i granit
hur man skapar färg från design till tyger forfashion designers
hur man kan planera en påsk outfit för en pojke
hur man gör en mikrovågsugnsbruk värme pack med ris
fakta om Pioneer tjejer kläder för åldrarna sex & syv
hur man använder stålull för att rengöra kakel
hur man rengör lådan handtag
hur man köper bra skoluniformer och samtidigt hjälpa ditt samhälle
hur man rengör Florida kakel
hur man dödar myror med tvålvatten