hur du tar bort mineralfyndigheter från en duschkabin

hur du tar bort mineralfyndigheter från en duschkabin

Den duschkabin är en häckningsplats för bakterier och fläckar , särskilt om du bor i ett hem som har hårt vatten . Mineralfyndigheter som orsakats av hårt vatten kan permanent missfärga fixturer , även med regelbunden rengöring och underhåll . Det finns flera sätt att rengöra och avskräcka uppbyggnaden av mineralfyndigheter inne i badrummet duschkabin och dörrar

Du behöver : .
Cleaner
Tvättsprit.
Sprayflaska.
Pappershandduk.
Handduk.
Torktumlare ark.
Lemon.
Avhärdare .

prova dessa metoder


1 .
Överväg att använda ett kommersiellt mineralfyndighet rengöringsmedel för den inledande rengöring av duschkabin . Följ anvisningarna på etiketten och se till att städa ordentligt och upprepa om det behövs . Efter denna rengöring några andra behandlingar kommer att inriktas på förebyggande åtgärder och underhåll .
2 .
Sätt gnugga alkohol till en ren plast sprayflaska och spraya på duschkabin innan avtorkning med en torr pappershandduk . Låt inte alkohol för att sitta på ytan i mer än några sekunder innan du torkar bort . Detta är en förebyggande och en borttagning metod .
3 .
Torka av insidan av duschkabin med en torktumlare ark . Detta tar bort mineralfyndigheter samt andra uppbyggd . Var noga med att använda adekvata armbåge fett och torka bort kvarvarande rester med en fuktig trasa .
4 .
Rengör duschkabin med en citron-rengöringsmedel eller citronsaft i en sprayflaska att skära genom mineralfyndigheter och uppbyggd . Var noga med dammsugaren innehåller faktiska citron snarare än oäkta för att dra nytta av nötande och avfettning makt citron .
5 .
Köp en avhärdning av vatten enhet för att förhindra mineral uppbyggd i duschkabin . Hårt vatten är ett problem kan förebyggas och den blygsamma investering i en vattenavhärdare kommer att spara mycket tuff rengöring i framtiden . Kontakta de lokala myndigheterna vattenrening för råd om vilken enhet som skulle fungera bäst i ditt område .
6 .
upprätthålla rena duschkabin genom att torka med en torr trasa eller handduk efter varje användning. Detta kommer att förhindra ackumulering inträffar och minska den tid som krävs för att rengöra duschdörrar i framtiden . Håll en handduk nära till hands för just detta ändamål .

tips och varningar


 • individer på en no- natrium-eller natriumfattig diet bör kolla med sin läkare innan du installerar ett vattenavhärdarsystemet enhet .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en labbrock för barn
  hur man rengör uv- kläder
  hur man kan förenkla ditt hus rengöring
  hur man köper vinterkläder för barn i lekåldern
  hur man klär ditt barn för snö
  hur man kan spara på Old Navy
  laminatgolv rengöring recept
  hur att sälja barnkläder
  hur man kombinerar 2 enkelsängar
  hur man rent hem kakel