hur man tvättar en plast diskställ

hur man tvättar en plast diskställ

Plast maträtt rack normalt säljs i ett stycke eller i tre delar set ( avlopp styrelse , rack och redskapen innehavare) . Plast är en sanitär alternativ till rack trä maträtt och är lätt tvättas och underhållas på samma sätt en diskar som vanligen torkar på räcket . Oavsett om det är ett stycke modellen eller tre delar sorten , tvätta en plast diskställ är lätt uppgift som bör upprepas ofta om du använder det ofta för att torka ren disk

Du behöver : .
diskmedel
u00BC kopp blekmedel .
Disktrasa eller svamp .


1 .
Fyll med varmt vatten sjunker , lägga u00BC kopp blekmedel hushålls-och diskmedel ( enligt tvättmedel tillverkarens anvisningar) .

2 .
Placera brunnens styrelse och redskapen innehavaren i diskhon och låt ligga i 10 minuter .
3 .
Skrubba avlopp styrelsen , fram och bak , med hjälp av svamp eller disktrasa . Skölj i rent vatten och placera på en disktrasan , på en plan yta , lufttorka .
4 .
Tvätta kärlet innehavaren noga med att skrubba inne under några läppar eller kanter , och inom de små dräneringshål i botten . Skölj i rent vatten och placera på en disktrasan lufttorka .
5 .
Placera diskställ i diskhon och doppa den i vatten och diskmedel. Låt den ligga i blöt i 10 minuter .
6 .
Skrubba diskställ med svamp eller disktrasa . Skölj i rent vatten och placera på en disktrasan , på en plan yta , lufttorka .
7 .
Upprepa minst en gång i månaden , om diskställ används ofta .

tips och varningar


 • Vissa maträtt rack kan placeras på den övre korgen i diskmaskinen och tvättade det här sättet . Kontrollera tillverkarens rekommendationer för just ditt märke diskställ .
 • blekmedel är en bra bakterie mördare och kan användas ensam på avloppet ombord , och sköljas .
 • försiktig med lut . Inte få det i ögon eller ansikte . Bleach kommer att ta bort färg och förstöra tyger , så se till att disktrasan du använder är en gammal eller en som du inte har något emot blekning ut .


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort lukten av urin från madrasser
  hur man får ögonskugga fläckarna på mattan
  hur är flytande tvättmedel gjort ?
  hemlagad Master Chief kostym
  hur man diska ordentligt
  hur man rengör mögel på plast
  om barnens kläder
  hur man gör en rosett spädbarn hår
  hur man tvättar en vit köksbänk
  hur man gör en stickad väska