hur man kan bli av med loppor med ättika / borax

hur man kan bli av med loppor med ättika / borax

När loppor komma in i ditt hem och på ditt husdjur kan det vara hårt arbete för att bli av med dem . Det kan också bli dyrt . Anställa en exterminator att spraya ditt hus utsläpp rök in i ditt hem , eventuellt förorenande din familjs inomhusluft . Vinäger och borax är säkra , naturliga och billiga ingredienser som kommer att bli ditt hem av irriterande loppor . Dessa produkter är mycket säkrare på din miljö än skadliga kemikalier, och du kommer att spara pengar från de månatliga behandlingar för din hund eller katt

Du behöver : .
Borax .
Vakuum.
Destillerat vit vinäger.
Äppelcidervinäger.
Vatten.
Sprayflaska.
Bowl .

Vinäger och Borax för Loppor


1 .
Inköp destillerat vit vinäger , äppelcidervinäger och borax från din lokala butik . Dessa skall finnas vid en livsmedelsbutik eller apotek . Om du inte har en tom sprayflaska , den här kommer också väl till pass .
2 .
Tillsätt en liten mängd av äppelcidervinäger till ditt husdjurs dricksvatten . Att förhållandet är 1 tsk . vit vinäger till 1 qt . av vatten. Enligt vinäger Institute , kommer detta förhållande arbeta för att hålla en u00A3 40 djur loppor-fri. Använda vit destillerat ättika istället för äppelcidervinäger är acceptabelt , men ditt husdjur kan njuta av äppelcider mer än destillerat vit . Ättika är en sur substans , och när ditt husdjur suger det , kommer det att göra rocken surare .
3 .
Blanda lika delar vatten och destilleras vit vinäger och ställ blandningen i en spray flaska . Spraya blandningen på ditt husdjur och samtidigt undvika att ögon, öron och mun , för att avskräcka loppor . Om ditt husdjur inte gillar sprayflaska , prova att doppa en pensel i blandningen och borsta ditt husdjur med det .
4 .
Strö borax på din matta och låt stå över natten . På morgonen , vakuum upp borax . Du kan behöva upprepa den här processen igen, med en kvast för att lösa borax lite djupare in din matta . Även om du inte ser några fler loppor , upprepa processen skulle kunna döda unhatched loppägg som kan tjata ditt hem senare . Detta bör effektivt döda loppor i din matta .
5 .
Töm vakuum påsen direkt efter dammsugning . Ta används påsen utanför för bortskaffande så alla loppor som fortfarande lever kan inte fly och hitta tillbaka till ditt hem .

tips och varningar


Var
 • noga med att inte strö borax på dina växter , eftersom det kan vara farligt för dem . Försök att inte låta dina djur äter borax på din matta .


 • Relaterade artiklar


  Hur du donerar vinterkappor
  hur storlek pojkarnas kläder : innersöm storlekar för byxor
  hur man rengör textilplattor
  hur man rengör dina fönster miljövänlig
  hur du får ditt barn kläder för praktiskt taget ingenting
  Hur man knyter en slips - den grundläggande Windsor knut
  specialitet sömnad verktyg
  hur man fixar en reva i en vinterjacka
  hur man gör tvättmedel av tvätt soda
  hur man fixar en liten spricka i botten med gummisula skor