hur man byter en Bissell bälte proheat pump

hur man byter en Bissell bälte proheat pump

De flesta dammsugare är konstruerade för att hålla länge med minimala reparation . Bissell varumärken luckor och djupa städare har ett par utbytbart underhåll delar som kan behöva repareras från tid till annan . Lyckligtvis dessa delar är lätt att få , och installationen förfarandena är snabb och enkel . Rådfråga din bruksanvisning för att kontrollera artikelnumret för din modell . De flesta hem-förbättring butikerna har dessa reservdelar , och säljare kan hjälpa dig när du hittar rätt rem till din Bissell Proheat renare .

Du behöver :
kryssmejsel
. Liten platt skruvmejsel.
Byte pump bälte .


1 .
Stäng av dammsugaren och dra ut nätsladden ur vägguttaget . Steg på handtaget frigöringsspaken och sänk handtaget till golvet . Ta bort både tankar och sätta dem på ett säkert ställe där de inte kommer att spilla .
2 .
Hitta dörren bältet tillgång , nära golvet Rengöring /Verktyg switch . Sätt bladet i din platt skruvmejsel i spåret ligger nära handtaget och lyft för att bända upp luckan från vakuum .
3 .
Vänd dammsugaren på sin sida så att botten på vakuum är vänd mot dig och bältet luckan är vänd uppåt . Lokalisera den röda plasthållaren som håller penseln armen och borsta bälte. Hållaren ligger nära toppen av undersidan av vakuum . Använd en Phillips-skruvmejsel för att ta bort skruven som håller fästet på plats . Ställ skruv och hållare åt sidan .
4 .
Hitta den svarta borsten arm som håller borsten på plats . Ta bort borsten armen och lägger den åt sidan med den andra skruven och hållare .
5 .
Ta bort borsten bälte från vakuum . Den borstbälte ansluter borste till motorn som roterar borsten . Ta bort bältet från penseln och tar sedan bort den andra änden av borsten bälte från motorn remskiva . Titta under platsen för borstbälte och leta reda på pumpen bältet . Ta bort det från vakuum .
6 .
Placera bältet ersätta pumpen runt den röda remskiva , och försiktigt sträcka bältet och loop den andra änden runt silver motoraxeln . Kontrollera att bältet inte vrids .
7 .
tillbaka Bandborste runt motorn trissa sedan runt den tandade slutet av borsten . Placera borsten tillbaka in i vakuum . Installera den svarta borsten armen genom att placera armen på penseln , sedan glida in i botten av vakuum .
8 .
tillbaka röda hållaren och använda din skruvmejsel för att ersätta den skruven som håller det på plats . Kontrollera korrekt installation av borsten genom att rotera den . Rullen bör röra sig fritt utan bindande .
9 .
Flytta sida vakuum rätt upp och installera dörren bältet tillgång och både tankar . Det vakuum är klar för användning .


Relaterade artiklar


hur du tar bort olja från en flätad matta
hur man kan bli av nyckelpigor gratis
prinsessklänning idéer
hur du tar bort mögel från kakel & fogmassa
användningsområden för tvätt soda kristaller
hur man köper silkeslakanen
hur man får fiskolja lukten ur kläder
hemlagad rengöringslösning
hur design för barn
hur man klär din lilla prinsessa i couture kläder