hur man rengör glaserade keramiska plattor

hur man rengör glaserade keramiska plattor

Keramiska plattor skapar ett distinkt utseende på våningarna i ett hem . En nackdel är att plattan visar smuts enkelt , kräver regelbunden rengöring för att hålla plattorna ser sitt bästa . Upprättande av en regelbunden rengöring regim med glaserade keramiska plattor hjälper den att behålla sin finish och visuella intryck . När jag försöker en ny rengöringsmedel på glaserade keramiska plattor , alltid testa den i en dold plats för att kontrollera att den inte orsakar skada även om den påstår sig vara säkra för kakel

Du behöver : .
Mop
Broom.
Golv renare.
Vinäger.
Borste.


1 .
Sweep att glaserade keramiska plattor ofta för att hålla smutsen under kontroll . Ta bort smutsen direkt hindrar den från att bli grunden till kakel och injekteringsbruk. Sotning bort smutsen är mycket enklare än skura den när den är redan inställt. Ett vakuum är en annan möjlighet , men du bör undvika att använda en med en visp bar , vilket kan skada utseendet på kakel .
2 .
Mop ytan av keramiska plattor regelbundet . Ett milt tvättmedel bidrar till att undanröja ingrodd smuts lättare . Lägga till en dl vinäger till en liter vatten är en annan enkel rengöring lösning för keramiska plattor .
3 .
Använd en svamp med en renare godkänts för användning på brickor för att ta bort envisa smutsfläckar eller fläckar som inte försvinner inte med uppsamlingsöverföringar regimen .
4 .
Rengör fogarna med ättika lösning och en borste . För svårare fläckar kan du prova en pasta gjord med bakpulver och vatten . Kommersiella injekteringsbruk städare är ett annat alternativ.
5 .
Spola hela golvet med rent vatten för att avlägsna alla tvättmedel eller rester av rengöringsmedel . Använd en mjuk trasa för att torka av keramiska plattor golv om så önskas .

tips och varningar


 • Tänk att försluta murbruk för att hålla några av smuts och spill från färgning .
 • Använd aldrig stålull eller andra slipande rengöringsmedel på glaserade keramiska plattor , eftersom de kan repa ytan .
 • Undvik oljebaserade rengöringsmedel och blekmedel på glaserade keramiska .


 • Relaterade artiklar


  hur du ändrar bälten på en dammsugare Mach 5 vakuum
  hur kan lysa och fräscha upp din tvätt utan blekmedel
  hur man gör band flätor
  hur man klär ditt barn för potträning framgång
  hur man klär dina barn bra på liten budget
  hur man gör flamskyddsmedel något eld
  hur man använder en haj ångrengörare
  Hur bleka produkter tänderna ?
  Hur får man en Tingeling tatuering
  hur man får urin i trä golv