hur man hyra en matta shampooer

hur man hyra en matta shampooer

Schampo vägg till vägg mattor minst en gång var 12 till 18 månader för att extrahera smuts , djurhår och fläckar inbäddade i mattan fibrer . Om du inte har råd att hyra en professionell , hyra en matta shampooer är ett enkelt och billigt sätt att rengöra mattor i ditt hem . Hög kvalitet uthyrning av maskiner finns tillgängliga och är enkla att använda-även om du aldrig har använt en matta shampooer innan . Många hyresrätter är kommersiella kvalitet , så de kommer att rensa dina mattor som är effektivare än många billiga matta rengöringsmedel som finns att köpa .

hyra en matta Shampooer


1 .
Leta butiker i ditt område som hyr mattan städmaskiner . Du kan hitta lägenheter i många livsmedelsbutiker och byggvaruhus som Lowes och Home Depot .
2 .
Kör till platsen , och titta på mattan shampooer lägenheter tillgängliga . Välj en maskin som är ren och i god form .
3 .
Tillsätt klädsel och trappa verktyg bilagan till din hyra om du planerar att rengöra mattor trappor eller möbler . Du kan vanligtvis hyra dessa verktyg med hyra maskiner för en extra kostnad.
4 .
Köp en flaska koncentrerad matta renare att sätta i maskinen före rengöring dina mattor . Om mattorna du rengöra färgas eller behöver en tung städning , fundera på att köpa ytterligare plats rengöring eller hög trafik formler att bli av med envis smuts .
5 .
Ta alla objekt som du planerar att hyra eller köpa till kassören för att betala din hyra . Du kommer förmodligen att behöva underteckna ett kontrakt lovar att återvända mattan shampooer i gott skick . Ge en deposition om så krävs

Hemresa din hyra


en
Rengör maskinen ordentligt innan du returnera den till butiken-. Detta inkluderar alla bilagor som du kan ha lånade .
2 .
Ta kopia av det undertecknade avtalet och identifiering med dig när du återvänder hyra maskinen . Du kan behöva dem för att få tillbaka depositionsavgiften .
3 .
tillbaka shampooer till butiken i tid . Annars får du betala en extra avgift för att föra den tillbaka sent .


Relaterade artiklar


hur man rengör fläckar på tyg
hur man rengör cementgolv fläcken
hur fästa sporra remmar
hur bleka gardiner
hur man gör Zoot passar för barn
hur man klär sig som ett hav varelse
hur man kan planera en påsk outfit för en baby
hur man förlänga livslängden för barnkläder
hur mycket är en genomsnittlig skoluniform ?
outfit idéer för den första dagen i skolan