hur du tar bort skräp på datorn skrivbord

hur du tar bort skräp på datorn skrivbord

Med tekniken blir mer och mer integreras i våra liv , många av oss spenderar mer tid vid datorn . Minskar dock en rörig skrivbord verkligen en produktivitet . Här är hur man kan minimera röran
1 .
Om du kan , köpa ett trådlöst tangentbord och en trådlös mus . Computer ledningar är ful och minskar ens finns arbetsutrymme . Med ett trådlöst tangentbord och mus kan du använda utrymmet mer klokt och ger dig friheten att röra sig .
2 .
bort onödiga papper och föremål . Ibland får vi för lata för att kasta ut saker eller lägga undan dem . Detta kommer emellertid förvandla våra stationära datorer i rörig mässar som definitivt inte ser bra ut och kommer att påverka ens produktivitet .

Om du har massor av papper om kring , överväga att köpa några mappar för dem . Du kanske också vill köpa och installera en whiteboard eller ett corkboard närheten .
3 .
Om du har massor av kontorsmateriel om kring , lagra dem i skrivbordet (om du har ett skåp och utrymme ) . Om inte , kan du köpa arrangörer på olika butiker för kontorsmaterial .
4 .
Försök att rengöra lite varje dag när du är klar arbetar . Detta kommer att ta lite av din tid , men det visade att behöva spendera en halvtimme att städa upp när skrivbordet blir löjligt rörigt ! :)


Relaterade artiklar


hur man får mest nytta av modersmjölksersättning flickans kläder
hur man underhåller en Bissell makt ångbåt
hur man får bläck ur polyester
vad är förhållandet mellan blekmedel och vatten för att rengöra möbler ?
hur blöt i Oxy ren
gör en bärsjal
hur man väljer kläder som smickrar barn
gör det själv mögel sanering med borsyra
hur man klär ditt barn som en rockstjärna
billigaste sättet att döda vägglöss