hur du tar bort rester papperslim från duk

hur du tar bort rester papperslim från duk

Canvas är en enkel-väv som används för skor, väskor , möbler och en mängd andra gemensamma ändamål . Vissa försiktighetsåtgärder måste vidtas vid rengöring detta tyg , eftersom det är gjord av bomull och är mycket absorberande . Detta gör duk benägna att fläckar , som ofta är svåra att rengöra med traditionella metoder. Klibbiga ämnen såsom hushållspapper lim kan vara särskilt svårt att ta bort från duken , så rätt material måste användas för att slutföra uppgiften på ett effektivt

Du behöver : .
Fläckborttagningsmedel .
Rag eller trasa.
Vit vinäger.
Sprayflaska .


1 .
Besök din lokala center hem förbättring eller järnaffär för att köpa en mångsidigt fläckborttagningsmedel som löser lim och bindemedel . Populära märken som FN-Du , Goo Gone och Goof Off är lösningsmedel som säkert eliminera lim från duk , bland annat tyger och ytor .
2 .
Spraya eller häll en liten mängd av produkt på det drabbade området av duken . Vissa märken kan kräva att du tillämpa den på en rengöringsduk eller trasa först att förhindra skador på tygets yta .
3 .
Låt rengöringsmedel som fastställts för uppdrag lång tid att limmet mjuknar . Använd sedan en mjuk duk för att försiktigt gnugga det område tills limmet lossnar .
4 .
Värm en liten mängd vit vinäger över en spis och häll det i en plast sprayflaska som ett alternativ till en store-köpte produkten .
5 .
Spraya torkat lim med ättika , så att den tränga in duken i minst 30 minuter före avtorkning lim . Denna metod är effektiv men kräver mer tid än några kommersiella produkter.


Relaterade artiklar


hur man gör en T-shirt mönster
hur man kan bli utöva kläder av lukt
hur man får rostmärken av keramiska plattor
hur man rent vatten fläckar från granit kakel
historia fläckborttagningsmedel
hur du tar bort en torkad färg droppe från möbler
hur du tar bort locket från ett perfekt standard toalett cistern
fläckborttagningsmedel för torr radera bläcket
hur man rengör granit färgning
hur man gör de mest inkomster möjligt från dina barn gamla kläder