hur du tar bort lukten av urin från madrasser

hur du tar bort lukten av urin från madrasser

Vill ta bort lukten av urin från en madrass ? Verkligen ta bort det, inte bara dölja det med luftfräschare eller spraya den med kemikalier som du andas hela natten ? Som förälder till tre , det här är min beprövade metod för att alltid få stanken ut

Du behöver : .
plastburk med lock
Borax från tvätten gången .
Eterisk olja av ditt val ( jag rekommenderar lavendel ) .
Billiga vatten mister /sprayflaska .
Korkskruv eller spik .
Dammsugare.


1 .
Beroende på storleken på det drabbade området , ta en till två koppar Borax och placera den i plastförpackningen . Lägg 3A55 droppar eterisk olja till blandningen och skaka behållaren kraftigt för att bryta upp " klumpar " som orsakats av olja och fördela dem jämnare . Det behöver inte vara perfekt !
2 .
Ta av locket tillbaka ut behållaren och använda antingen en korkskruv eller en spik , sticka NOGA tjugotal hål i toppen av locket . Inte peta dig själv-du inte har någon deodorisering egenskaper ! Sätt tillbaka locket på behållaren , och ta tag i din vattenflaska !
3 .
Ta bort alla sängkläder från madrassen , och dimma är det rikligt med kranvatten från vattenflaska. Det bör vara fuktig vid beröring , men inte blöt .
4 .
När madrassen är fuktig , skaka din behållare av Borax över fuktiga delar av madrassen tills det är mycket liberalt belagda . Om du har en fläkt , skulle detta vara ett bra tillfälle att placera den så att den skulle blåsa försiktigt över sängen , men det är inte nödvändigt att göra det . Stäng igen rummet så att du inte hittar nyfikna barn göra " snöänglar " i din blandning .
5 .
I ungefär fyra timmar , för att återgå kontrollera på madrassen . Det bör nu vara torr vid beröring . Om det är , vakuum madrassen väl och ge den nosa test . Jag vet , du behöver inte vill , men du kommer bli förvånad !

tips och varningar


 • Om möjligt är det bäst att göra det på morgonen så sängen har en chans att torka hela dagen . Men jag har gjort detta så sent som några timmar innan läggdags och med hjälp av en fläkt den har haft en chans att torka .
 • När håltagning i locket , peta locket , inte din hand eller egenföretagare ! Om du har en huggkubbe eller skärbräda kan du göra det här steget på det en bra idé att använda den.
 • Borax är en ganska " tam " hushåll kemiska , men det är fortfarande en kemikalie . Försök att inte andas den , förtär det eller få det i ögonen . Om du inte få det i ögonen , skölj dem i 15 minuter och kontakta din läkare .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en kostym jasmin halloween
  Hur du donerar barnskor
  det bästa sättet att ta bort vatten fläckar av rostfritt stål bestick
  hur man tar lukt ur en plast is förvaringsfack
  ekologisk bomull kläder för barn
  hur man uppgraderar skoluniform
  hur man köper saker på ditt lan kommer att gilla
  hur man snabbt sy en baby blöja tröja
  hur man utformar ett barns pullover tröja
  hur du ställer in ditt kök