hur man rengör Florida kakel

hur man rengör Florida kakel

Florida Kakel är tillverkad av unika polerade stenar , och inte två anläggningar är den andra lik . På grund av den vård och hårda arbete ner på att skapa dessa bitar , är installationen en dyr investering som du kommer att vilja ta hand om och städa ordentligt . Milda tvättmedel är nyckeln till att hålla din Florida Kakel i skick som den dag den installerades

Du behöver : .
Silikon sten GRUNDPOLISH
. Milt rengöringsmedel.
Stiff-pensel skurborste.
Mop .
Vinäger.
Bleach.
Väteperoxid.
Svamp.


1 .
Se till att stenarna i Florida Kakel ordentligt är förseglade innan rengöring . Du kommer att behöva ansöka på nytt silikon varannan eller var tredje år för att säkerställa livslängden på din kakel och färgning runt injektering .
2 .
Torka upp spill omedelbart för att undvika fläckar tränga ner i porösa stenar av kakel . Använd en svamp indränkt i en blandning av varmt vatten och milt rengöringsmedel för att städa upp spilld mat , vätskor , smuts och skräp .
3 .
Scrub plattor minst en gång i veckan med varmt vatten och rengöringsmedel , med hjälp av en styv-borst skurborste . Flytta borsten med cirkelrörelser över plattan.
4 .
Kör fuktig mopp huvudet över golvet efter skrubbning att absorbera vatten pölar .
5 .

Deep rengöra kakel med raka ättika . Häll vinäger direkt på plattor och skrubba kraftigt med styva borste . Efteråt mopp med rent vatten för att tvätta bort kvarvarande ättika . Vissa kaklade ytor kan skadas av ättika , så testa en liten del av din bricka innan du använder den här tekniken .
6 .
bort svåra fläckar , som blod , bläck , färg , kaffe och frukt saft med blekmedel eller väteperoxid . Inte kombinera de två . Häll en kapsyl blekmedel eller peroxider över fläcken och låt den stå i tio till tjugo minuter innan du torkar den ren med en fuktig svamp .

tips och varningar


 • Vacuum regelbundet för att upprätthålla damm och varje dag skräp .
 • Undvik att använda hårda , slipande rengöringsmedel eller stålull på din Florida Tile för att inte repa ytan .


 • Relaterade artiklar


  hur man sparar stort på barn kläder
  hur man återanvända apelsinskal runt huset
  hur ta hand om en norsk blå räv jacka
  hur man gör de mest inkomster möjligt från dina barn gamla kläder
  hur man rengör bambu köksredskap
  idéer för en groda kostym
  hur man gör baby strumpor byta väska
  hur man uppgraderar skoluniform
  hur man polera mattas silver
  hur man klär upp din mellan jacka med virkat