hur man rengör golv med hjälp av en bricka rengöringsmaskin

hur man rengör golv med hjälp av en bricka rengöringsmaskin

Rengöring kakel och injekteringsbruk är aldrig en lätt uppgift. Strukturerad yta kakel måste skrubbas att lyfta inbäddade grime . . . och injekteringsbruk rengöring tar ännu mer arbete . Du kan planera att spendera tid på händer och knän med skurborstar , rengöringsmedel , mopp och hink . Om du har en betydande mängd av kakel , är ett alternativ att använda en bricka rengöringsmaskin såsom Hoover Floormate renare . Dessa typer av maskiner kan kosta $ 130 + , men kostnaderna kan motiveras om du har kaklade kök , foajé , och områden badrum .

Du behöver :
Tile rengöringsmaskin
. Kakel rengöringsmedel .


1 .
Ställ in maskinen till "torr Vac " att avlägsna löst damm , smuts och hår .
2 .

Fyll rengöringslösningen tanken med lösningen och vatten . Hoover gör en lösning specifikt för kakel och injekteringsbruk rengöring . ( Hoover Floormate Grout Cleaner rekommenderar 3 dl lösning per liter varmt vatten . )
3 .
Ställ kakel städmaskin att "tvätta " för att rengöra golvet . Maskinens spinning skurborstar kommer att arbeta rengöringslösningen i kakel och injekteringsbruk. Detta steg verkligen sparar dina knän och rygg. Se till att hålla vatten och rengöringsmedel från oförseglade trägolv och matta .
4 .
Rengör injekteringsbruk med monteringen injekteringsbruket borste . ( Den Hoover Floormate har två Tankrengörare . . . en för normal hårda ytor och en för injekteringsbruk . ) Bilagan kommer att ha längre och styvare borst som syftar till att linjer skrubba injekteringsbruk. Koncentrera dina ansträngningar på starkt trafikerade områden .
5 .
När du har rengjort kakel , sätta kakel städmaskin till " Wet Pickup " . Maskinen kommer att samla in det smutsiga vattnet i en återhämtning tank . Maskinen har en automatisk avstängningsfunktion och motorljudet kommer att förändras när återhämtningen tanken är full .
6 .
samtidigt som kakel och injekteringsbruk att torka , ska du skölja och torka av rengöring lösning tank , återvinning tank och filter , och penslar skrubbning .


Relaterade artiklar


hur man gör en cowboy outfit
hur man använder en lödkolv för att stoppa ett band från fransa
hur du tar bort superlim från plastlinser
hur man gör en barn- fleece halsduk
hur unstretch Crocs
hur man sparar pengar på barnkläder
hur man hittar kläder för barn med särskilda behov
hur man underhåller en Bissell makt ångbåt
hur man gör en enkel barns hairbow
hur man gör designer dukar baby rapar med band