hur man hänga tvätt på en torkställning

hur man hänga tvätt på en torkställning

Hängande dina kläder på tork är ett underbart sätt att spara på din verktyg samtidigt göra något för att rädda miljön . Hängande kläderna utomhus på en tvättlina är ett trevligt alternativ till torktumlaren när vädret är varmt och torrt ute. Men om det är kallt eller blött ute och vill hänga torka tvätten , då du kommer att behöva använda en torkställning , som du kan hitta lite mindre omfattande än de kläder linje

Du behöver : .
Torkställning .
Våta kläder eller sängkläder .
Handdukar.

Hängande Tvättstuga på en Torkställ


1 .
Konfigurera torkställning på ett betonggolv , t. ex. i en källare eller på en golvet med en handduk under den för att absorbera vatten från den våta kläder . Du behöver inte använda rena handdukar under gallret eftersom tvätten inte bör röra handduken .
2 .
hänga handdukar , lakan , dukar tvätta och alla andra enkla rektangulära tvätt på en enda spindel , med spindeln placerad i mitten av stycket . Flera handdukar och tvättlappar ska rymmas på en spindel . Längre stycken , som lakan och stor handduk bör hängas från spindlar överst på räcket så att de inte hänger i golvet .
3 .
tunga tröjor och byxor över två eller tre spindlar att tillåta mer luft att cirkulera omkring dem, låta dem torka innan de börjar lukta mögel . Dessa poster kan placeras på spindlar på toppen , mitten eller botten av räcket det egentligen inte göra någon skillnad .
4 .
Hang små föremål som underkläder , bh eller strumpor i eventuella luckor du hittar när alla större föremål hängs på tork . Dessa poster behöver inte mycket plats och bör torkar snabbt , så du kanske kan byta ut dem flera gånger innan större föremål , till exempel tröjor , torrt.

tips och varningar


 • Om du vill använda en mjukgörare för din tvätt , använd en flytande sköljmedel under tvättprogrammet ( sedan ark torken mjukgörande kommer inte vara ett alternativ ) .


 • Relaterade artiklar


  hur man syr en dekorativ fåll
  hur man kan bli av en syrlig lukt tvättlapp
  instruktioner för ett lamm hår båge
  hur man gör en rosett baby hår
  hur man gör en örngott förkläde för barn
  hur man tar bäst hand om ditt barns kläder
  hur relace sperrys
  hur man utformar ett barns pullover tröja
  hur du tar bort urin lukten från kakel
  hur man rengör en sammet stol