Enklaste sättet att ta bort kalk mellan badrum kakel

Enklaste sättet att ta bort kalk mellan badrum kakel

Badrum kakel kan lätt ackumuleras kalkavlagringar uppbyggd , liksom mögel och mjöldagg utveckling på grund av hög fuktighet från duschar och bad . Visserligen finns det flera rengöringsmedel tillgängliga som rena badrum badkar och kakel , kan dessa dyra saker som vi inte alltid kan har råd med. Det enklaste och mest kostnadseffektiva vänligt sätt att rengöra badrum kakel är att helt enkelt göra din egen hemmagjorda rengöringsmedel

Vinäger

Vinäger är en billig naturlig ingrediens som arbetar för att rengöra, desinficera och bryta upp kalk uppbyggd på dusch kakel . Detta är säkert för både kakel och injekteringsbruk , och kan användas som ett grundläggande badkar rengöringsmedel. I en sprayflaska , blanda en lösning av två koppar vatten och en kopp destillerat vit vinäger ( finns vid varje livsmedelsbutik ) . Spraya direkt på kakel och torka rent med en mjuk borste eller trasa . Upprepa tills alla kalkavlagringar har tagits bort . Rengör varje vecka för att förhindra kalkavlagringar från att utvecklas .

bakpulver

bakpulver är en annan faktor som rengör och deodorizes . Mist området kakel med ett stänk av vatten eller en kvist av ovanstående ättika lösning , sedan strö ett pulver av bakpulver över området . Låt sitta i några minuter , sedan arbete i kakel med en mjuk borste eller trasa . Gruset på bakpulver konsistens effektivt tar bort kalkavlagringar som har utvecklats utan att skada kakel eller injekteringsbruk .

citronsaft

Citronsaft har ljus sura egenskaper som desinficera och bryta upp tvålrester och kalkavlagringar utan att skada kakel eller injekteringsbruk. Citronsaft kan köpas i saften delar av en livsmedelsbutik , som kostar ett par dollar per flaska ( varje flaska räcker mycket lång tid ). Häll hälften kopp citronsaft i en sprayflaska och sedan spreja badrum kakel . Torka rent med en borste eller en mjuk trasa och upprepa tills alla avlagringar är borta . Detta kommer också att lämna en gnistrande , ränder lysa på väggar badrum kakel .


Relaterade artiklar


hur man blir en bra barn modell
hur man gör band för en tutu
mode tips för preteen flicka
hur man sparar pengar på kläder
hur man säkert bli av med råttor och möss när du har husdjur i ditt hem
hur man kan tjäna extra pengar sälja ditt skräp runt huset
hur du anpassar din Crocs
hur man rengör en flygning jacka
hur man gör en Babytröja online
hur du anpassar en skoluniform