hur man rengör mögel på plast

hur man rengör mögel på plast

Mögel angrepp kan göra vem som helst sjuk , även de som inte är allergisk mot mögel . Mögel kan växa på objekt såsom plast duschdraperier eller ett barns plast leksak . Du bör försöka att rengöra all mögel så snart du märker det på plasten objektet . Standard hushållstvålar kommer att ta bort mögel från dina ögon, men de kommer inte tas bort fullständigt tillväxt . Vit vinäger kan användas som ett sätt att döda mögel hittades på plast

Du behöver : .
Tvål maträtt
Vatten.
Vit vinäger.
Svampar.
Handdukar .


1 .
Fyll en hink eller skål ( beroende på storleken av plast objekt ) med varmt vatten och flytande diskmedel . Du kan ögongloben mängden vätska diskmedel eller mäta ut en matsked tvål .
2 .
Sänk din svamp i tvålvatten och torka bort mögel som finns på plast objektet . Gör det bör bli av med varje spec av mögel .
3 .
Torka plast objektet med en ren torr trasa .
4 .
Häll outspädd vit vinäger på plast objektet . Om plasten objektet är liten , kan du täcka hela objektet med vitvinsvinäger . Annars kan du hälla bara ättika på den del av plast post där formen var i bevis .
5 .
Placera vit vinäger på en ren svamp för att få svampen våt . Svampen behöver inte blötläggas , bara våt nog att du kan skrubba med svampen .
6 .
Skrubba plast objektet med våt svamp . Undersök objektet för att säkerställa att du inte längre ser mögel på plasten objektet .
7 .
Sätt plast post under rinnande vatten för att skölja vit vinäger bort objektet .
8 .
Ställ plast post på en torr handduk så att den kan lufttorka . Du kan använda en fläkt för att påskynda torkningen . Placera inte objektet bort tills det har torkat helt , dock. Annars kan mögel växa igen på plasten objektet .


Relaterade artiklar


hur man mäter efter en klocka band
hur man hittar en online byteshandel webbplats
hur man kan sträcka ut en australisk djungel hatt
hur man skapar en flickas båge korker stil
hur göra reklam för din bal eller festtåg klänning till salu
historien om skoluniform
hur man gör en hemmagjord vacker band hästsvans hållare för din dotter eller team
historia flamhämmande kläder
hur man kan jämföra barn rockar
hur man handlar i en second hand-butik