hur man använder stålull för att rengöra kakel

hur man använder stålull för att rengöra kakel

Glaserade keramiska plattor är hårt arbetande och slitstark brickor som med rätt skötsel kan pågå mycket länge . Glasning ger ett skydd mot fläckar och skapar en icke-porös yta som vanligtvis kan torkas rena med en fuktig trasa . Men det finns tillfällen när en ovanlig färg Mars skönhet och användbarhet av en kakel , kräver din extra ansträngning

Du behöver : .
Dammsugare
. pH-neutral kakel cleanser .
Vit nylon borste .
Vatten.
Silikon skrapa.
Rostfritt stål lammullshätta # 0000 .
Destillerat vatten.
Gamla handduk.
Kakel GRUNDPOLISH.
Disponibel pensel .


1 .
Blötlägg kakel och injekteringsbruk med vatten så att varje porös områden kan fyllas med vatten . Detta förhindrar fläckar från att absorbera in i dessa ytor under rengöring . Rengör sedan plattbeläggning noggrant med en dammsugare utan en visp bar att ta bort all smuts och grus .
2 .
Skrubba kakel försiktigt med en nylonborste och pH neutral kakel cleanser direkt ur flaskan . Du vill att lossa eller ta bort någon del av fläcken möjlig i varje steg i reningsprocessen.
3 .
Skrapa fortfarande diskmedel ytan med en silikon skrapa . Dessa är utformade för att rengöra utsatta kök ytor och finns där fina kök kastruller och stekpannor säljs . Försök att komma under en kant på fläcken och skal fläcken bort . Det är troligt att fläcken inte har trängt in kakel , men sitter på toppen av glasyr . Skölj och ta bort allt skräp så att det inte kan repa kakel under ytterligare rengöring .
4 .
Applicera mer rengöringsmedel och använd en super- fin typ av rostfritt stål ull . Flytta pad i en linjär riktning ( inte en cirkel ) . Använd pad bara tills en kant av fläcken börjar lyfta , flytta tillbaka till silikon skrapa. Du kan behöva flytta fram och tillbaka några gånger för att ta bort hela fläcken . Håll sköljning och lägga mer rengöringsmedel som smörjmedel . Om du gnuggar ullen i cirklar det kan orsaka en dimma av mycket små repor
5
Skölj ren , kakel med destillerat vatten . vara grundlig . Även rostfritt stålull fragment kan rosta med tiden . Den destillerat vatten kommer inte att lämna mineral fläckar . Torka kakel omedelbart med en handduk för att förhindra andra typer av fläckar eller dis .
6 .
Applicera en sealer avsedd för din typ av kakel om det finns några bevis på att kakel är repad eller porös .

tips och varningar


 • Var mycket noga med att välja en rostfri pad stålull , inte en vanlig stålull pad .


 • Relaterade artiklar


  hur du anpassar en skoluniform
  hur man väljer dop kläder för pojkar
  hur du kan skräddarsy barnstorlek jeans
  hur man syr boutique barnkläder
  hur en disney tröja
  hur man sparar pengar på barn & baby kläder
  hur man använder en vrist bår
  hur man köper bulk Barnskor
  hur man köper barns reversibla kläder
  hur man gör barn byxor