hur du tar bort plast bordsduk veck

hur du tar bort plast bordsduk veck

Ny plast dukar-eller gamla dukar som har lagrats för mycket ett tag-kan utvecklas set- i veck och rynkor där " tyget "var böjd . Om din duk stöds med flanell , kan du stryka helt enkelt rynkor ut , med tillämpning av järn till flanell sidan . Om det är fullt plast , dock måste du gå till lite mer ansträngning att ta bort veck utan att förstöra duken samtidigt

Du behöver : .
torktumlare
. Två eller tre handdukar .
Sprayflaska .


1 .
Ställ din torktumlare till sin lägsta värmefixering, oftast " låg " eller " känsliga . "
2 .
Mätta två eller tre handdukar med vatten från en sprayflaska tills de bara är fuktig , placera dem sedan i torktumlaren med plast duk .
3.
Kör torktumlaren på en tidsbegränsad inställning , kontroll av varje tre till fem minuter för att se om rynkor och veck har avslappnad Så snart du ser att vecken har avslappnad , ta duken ut . torka det för länge kan smälta det .
4 .
Lägg duken på bordet tills den är sval och torr .
5 .
Lämna i plats om du är underhållande direkt , eller lägga duken , se till att inte öka den eller lägga något tungt på veck , och lägger undan den .

tips och varningar


 • Du kan spot- ta bort vikta i vecken av föning duken på en låg inställning tills luckan kommer ut . Ett annat alternativ är att använda ett varmt strykjärn , med en fuktig handduk i mellan duken och strykjärnet . Stryk aldrig en plast duk direkt som det kommer att smälta
 • Notera " luft fluff " inställningen fungerar inte . du behöver lite värme närvarande för att få rynkor ut , men så lite som möjligt eller duken kan smälta .


 • Relaterade artiklar


  om pokemon
  hur man byter resår i ett par byxor
  hur man skriver ut orden på Bandanas
  hur du återvinner en bröllopsklänning
  hur man får Obama flickornas invigningen ser
  hur man köper barnläkare rekommenderade babyskor
  hur man klär sig som en person vid en skola med klädsel
  hur man kan skära ut en flicka bonde klänning
  kan skoluniformer göra någon skillnad?
  hur man gör en enkel barns tutu