hur man skapar Ladybug kostym smink

hur man skapar Ladybug kostym smink

Om du letar efter en bra makeup idé för din dam bugg kostym så kommer du att älska den här . Dess enkla och kan göras på några minuter och doesnt krävt några särskilda typer av makeup !

Har du inte fått din kostym dam bugg ännu så kolla min artikel om " Hur man gör en nyckelpiga kostym " för en övergripande billig titta

Du behöver :
Pale Liquid Foundation Makeup .
Concealor om det behövs för att slutföra den totala blek look.
Ljusa pulver för elfenben eller blek hud .
eye liner i svart .
svart mascara.
rött läppstift .
röd penna Lipliner eller läppensel ( antingen en ) .


1 .
Det första du behöver göra är att använda din concealor att täcka eventuella mörka områden i ansiktet såsom ringar under ögonen . Detta kommer att jämna ut hudtonen och ger dig en över alla bleka utseende . Du kommer också att behöva använda en liten mängd över dina ögonlock och läppar för att göra en tom duk för din färg .
2 .
När du är säker med ditt concealor täcker hela ansiktet område med en mycket blek , eller elfenben flytande foundation . Du kan gå ner i urringningen om du vill. För en som kännetecknas bättre titt skulle jag föreslår att du lämnar en makeup linje . Om du har smink som är mycket lättare än din verkliga hudfärg kommer du förmodligen ha en nära makeup linje till öronen panna och haka . Om du gör detta kan användas till din fördel . Gör din makeup linje rundade som ditt ansikte och mycket framstående så att det märks . När du har tillämpat din foundation och det har torkat pulver din över alla står inför.
3 .
Nu när du har din svart vit duk du är redo för ögonen . Line det övre ögonlocket från mitten av ögat till det yttre hörnet . Du kan göra detta till en tjock linje . Beroende på formen på dina ögon mest tjockare linjer ser bättre ut för kostym makeup . För din svart eye liner skulle jag rekommendera en mjuk penna liner så att du kommer att ha mer lätt att dra den. Dont gäller liner till botten ögonfransarna . Du kommer nästa tillämpa din mascara . Du kanske vill lager på 2 eller fler skikt . Gäller endast för övre fransarna och du bör inget smink på undersidan av ögat .
4 .
Senaste behöver du färg dina läppar röda . Du kan antingen använda en penna eller läppglans borste . Oavsett vilken du använder följer du samma steg . Jag kommer att använda pennan i det här steget eftersom det är mycket lättare att få den uppnådda utseende . Du kommer att använda så ljust röd som du kan hitta för både liner och läppstift . Titta i spegeln och hålla pekfingret på mitten av läpparna . Tänk dig att du säger " Ditt hjärta är sorgset " men utan skäggtorsk läpparna detta kommer att vara din guide . Kom ihåg att området på båda sidor om fingret och göra dem om du behöver .
5 .
Använda röd läppenna penna eller pensel avsnitt av den mellersta delen av läpparna bara . Resterande belopp eller läppen som är synligt på båda sidor kommer att förbli vit till färgen med foundationen och concealor . När du har ritat en låda med mitten eller dina läppar du är redo att tillämpa ditt läppstift . Var noga med att stanna i raderna. När du är klar kommer du att ha komplett look nyckelpiga smink !

tips och varningar


 • Använd glänste hårspray på håret och kostym till glitz upp din look . Du kan också använda glitter barn organ för ditt ansikte , eller områden som kontrollerar ben .
 • Ladies kanske vill lägga till en " Marilyn Monroe Moe " till henne leta efter en sexig dam bugg makeup design .
 • Matte är bättre för den här looken eftersom du kommer att få den målad på porclien docka utseende .
 • att hålla makeup från att förstöra kläder och dräkter utan några kläder på kommer att gå över huvud och ansikte , tuck pappershanddukar runt kragen och halsen och försiktigt bort när du är klar tillämpar din makeup .
 • Låt makeup torka helt innan du vidrör med händerna .
 • samma utseende kan tillämpas för kostymerna av andra insekter . Till exempel en fjäril du skulle vilja måla läpparna blått eller grönt för att matcha vingar istället för rött .
 • Se till att du inte kunde få allergiska reaktioner på smink före användning
 • Följ anvisningarna på din makeup flaskorna
 • Använd inte smutsiga smink verktyg eller de som tillhör någon annan .
 • Vissa smink färgar kläder så följande råd i tips avsnitt rekommenderas .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör pojke shorts
  hur man sparar pengar på kläder
  hur man använder flickor festtåg klänningar , efter föreställningen
  Du kan limma orm skalor på en handväska ?
  hur man återanvända bomullskläder för framtida sömnad leveranser
  hur man använder transferpapper papper
  halloween hairspray bort från kläder
  hur man hem ett par jeans
  hur man kan stoppa Crocs från väsnas
  hur man sparar pengar på tillbaka till skolan kläder för barn