hur man syr en dekorativ fåll

hur man syr en dekorativ fåll

Det är lätt att lägga till en dekorativ fåll till alla dina jersey bomullsblandning sömnadsprojekt . Jag lägger till detta hem till alla kläder som jag gör för barn om jag använder ett tyg som liknar T- shirt material

Du behöver : .
symaskin
. Jersey /bomullsblandning tyg .


1 .
jag börja med att stryka en 1 /4 tums fåll runt mitt projekt . Jag låter symaskinen automatisk matning mitt material i sin egen takt och jag inte sträcka materialet när det går i symaskinen .
2 .
När tyget har matas in i sömnad maskin och min stygnen började jag försiktigt sträcka baksidan av tyget och låt den snäpper på plats igen. På bilden kan du se att jag sträcker tyget försiktigt men tillräckligt för att ändra spänningen och i sin tur ändra stygn .
3 .
jag får en rytm som går så att jag försiktigt är att dra och släppa runt längd nertill. Jag är ständigt sy så att stygnen ändras lika runt plagget .
4 .
Detta rullfåll fungerar mycket bra på alla material som har en bra sträcka till den. Om det är material som kan användas för att göra t-shirts eller svettningar det är ett bra val . Du kan använda denna teknik i och bitar av ett plagg .

tips och varningar


 • Öva teknik på en skrot bit materialet först .
 • Använd rätt säkerhetsföreskrifter när du använder en symaskin .


 • Relaterade artiklar


  Hur man handlar återförsäljning butiker
  hur man förlänga livslängden för barnkläder
  hur du anpassar Spongebob skor
  hur man gör en unge varulv dräkt
  hur man gör en T-shirt mönster
  hur man handlar tonåring kläder online
  hur man bär en minikjol
  hur du väljer ett barn sleeper
  om vantar
  hur man organiserar snö byxor och handskar för torkning