hur man hittar kläder för barn på rea

hur man hittar kläder för barn på rea

Barn växer så snabbt att det verkar som att du precis köpt dem kläder när de är redo för nästa storlek . Att hinna med sina garderober kan bli dyrt om man alltid betalar fullt pris. Att hitta barnkläder som säljs med rabatt är nyckeln för att göra dina pengar går så långt det går. Du har också möjlighet att köpa dubbelt så många kläder för dina barn om du handlar på butiker som har försäljning

Du behöver : .
Flyers
E-postkonto.
Lagra belöningar kort .
Television.
Telefon.


1 .
Läs veckans flygblad som kommer på posten eller i tidningen . Dessa flygblad berätta vad kläder är till försäljning samma vecka på varuhusen som Kmart och Walmart . Varje vecka , dessa varuhus har en annan typ av kläder till försäljning, och det är mycket sällsynt att ingen av barnkläder är till försäljning .
2 .
Anmäl dig till en butik belöningar kort . När du gör detta , har butiken din postadress och kommer skicka dig broschyrer om kommande försäljning och ibland till och med en kupong för ytterligare en procentandel av . Gör detta för butiker som JC Penny och Pebbles , som har det senaste inom barnkläder .
3 .
Fråga butikschefen om butiken skickar ut nyhetsbrev till kunder via e-post . Många butiker som säljer barnens kläder att göra detta . Om butikschef säger ja , ge honom din e- postadress så att du kan informeras om alla kommande försäljning .
4 .
shoppa på en semester helg . Semester är viktiga för barnkläder som säljs med rabatt . Du behöver inte ens se en försäljningsbroschyr på Memorial Day helg eller en 4: e juli-helgen . Bara gå till affären i ditt val och leta efter röda salu tecken ovanför barnkläder rack .
5 .
tittar på tv -annonser . Butiker som har stor försäljning på barnkläder kommer att placera annonser med lokala TV- stationer . Butiker som Burlington Coat Factory gör det på regelbunden basis . De kommersiella berättar vad som är till försäljning och datum försäljning .
6 .
Ring upp din lokala secondhandbutiker och ta reda på när deras halva priset dag eller påse försäljning . De håller denna försäljning minst två gånger per år att göra sig redo för nästa säsong . Det är ett utmärkt sätt att få bagfuls av barnkläder för bara några dollar .

tips och varningar


 • Glöm inte att kolla eBay . De har ofta massor av barnkläder i en stor rabatt
 • Se priset efter rabatten är fortfarande ett pris du är villig att betala för kläder . Annars är du inte riktigt fick ett fynd .


 • Relaterade artiklar


  hur man klär en barn flicka
  hur du tar bort gula åldersfläckar från babykläder
  Så här handlar efter de bästa erbjudandena
  hur man gör ponny rosetter
  hur man köper gymboree återförsäljning barnens kläder på ebay
  hur man tvättar en alpacka tröja
  hur man förnya en unge vår garderob
  hur man gör egna tröjor hip hop
  hur man använder transferpapper papper
  hur man köper ett barns regnrock