hur du gör din egen babylegs

hur du gör din egen babylegs

Benvärmare i dag är inte den sport som bara strumpor de var på 1970-talet och 80-talen : även spädbarn och barnkläder designföretag som Babylegs gör söta och praktiska benvärmare för ungdomar . Genom att anpassa och göra din egen Babylegs benvärmare du kan göra ett stort intryck , visa upp din smak och kreativ med mode, samtidigt som man undviker de stora prislappen

Du behöver :
barn och spädbarn storlek tubsockor ScissorsSewing kit .


1 .
köpa ett par barn eller barns strumpor röret . Kontrollera att passformen är rätt för ditt barn genom att pröva dem på barnet , om möjligt . Om du inte kan ändra storlek på strumpor , köpa nästa storlek upp för att garantera en plats . Välj färger som matchar kläder , tillfällen eller ens som matchar en favorit lagets färger .
2 .
Börja med att skära av fötterna med en sax i den punkt där strumpan skulle ha nått ankeln av ditt barns fot . Gör korta snips .
3 .
Kontrollera dina RAW söm , där du klipper , för nötning och undersöka tygkanterna . Slutför den undre fogen med stygn den råa söm med en enkel söm . Stickade tyger och mest bomull måste vara klar med stygn, men en del kommer naturligtvis att rulla upp i ändarna , vilket eliminerar behovet av en finish . I avsnittet REFERENSER för instruktioner om hur du sy din babylegs benvärmare . Lämna råa kanter , om så önskas , för tyger som inte fransar .

tips och varningar


 • Använd den beskurna fot från dina strumpor för att göra arm band och band hästsvans , svepa arb runt handleden , fotled eller hår för att matcha dina strumpor .


 • Relaterade artiklar


  标题
  hur man väljer Crocs för ett barn
  hur man gör en hår båge hållare , enkelt och snabbt
  hur man gör en väska från byxor
  hur man använder transferpapper papper
  typer av t - shirt utskrift
  hur man skriver ut orden på Bandanas
  hur tight rulle byxor
  hur man hittar valp kläder
  hur man köper gymboree återförsäljning barnens kläder på ebay