hur man klär sig för skolan : förhandla effektivt med barn

hur man klär sig för skolan : förhandla effektivt med barn

När barn lär sig om deras kläder de arn't tänker på de tillbaka till skolan mode de inte exakt välja sina kläder eftersom de matchar eller har stil , man måste förhandla med dem att klä effektivt
1 .
Du vill att dina barn att se bra ut när de går till skolan, när barnen börjar skolan är det när du klär snyggt , och göra en intrycket betyder mest . Att vara klädd lämpligt är viktigast , hur andra ser på honom och att hans självkänsla .
2 .
I stället för att ha barn dra kläder från sin garderob på morgonen efter barnen Dressup , som inte passar dem . Försök att hjälpa barn genom att fastställa deras nästa dag skola kläder i förväg . Visa dem hur man matchar deras skola kläder och sedan låta dem göra det nästa gång .
3 .
Childrens strumpor är lätta att matcha , visa dem hur man matchar sina barn strumpor med sina kläder . Gör en punkt att berätta för dem om vissa färger som inte går ihop eller bleka blå jeans går inte med en klänning skjorta . Visa dem vad som är rätt att wea .
4 .
Lär dem att samordna barnkläder med vissa byxor , skjortor och matchande barn strumpor . Efter en stund att se hur deras kläder är samordnade , kommer de att så småningom kunna göra det själva när de ombads . Du kommer att se en förbättring i vad de väljer att bära och hur de ser ut. Du kommer att vilja gratulera dem på hur väl de matchar , och sätta ihop sina kläder .
5 .
Låt barnen få delta i vissa av tvättstugan tullar , med matchande barn strumpor , och vikning deras t-shirts . Låt dem lägga sina kläder undan i sina dresser . Match uppsättningar kläder tillsammans för att göra det lättare för dem att hitta . Du kan också använda en tvätt markör , och kläder markera med deras namn . Ha en tvättkorg tillgängliga för dem att lägga sina smutsiga kläder i. Se till att de ändrar spelar in kläder när de kommer hem från skolan. Ge dem ansvar att ta hand om sina egna kläder kommer att göra ditt barn känner sig större, och ge honom la självkänsla .
6 .
När det gäller små flickor kläder , de gillar deras klänningar hängde prydligt i garderoben . Det är lättare för dem att se och välja vad de vill bära , när de ser den på en galge och kan välja . Tjejer gillar att samordna vad de bär med hår tillbehör . De gillar att se söt . Flickor verkar göra bättre på att sätta ihop vad de vill bära än pojkar , men de båda kan lära dig med praxis .


Relaterade artiklar


hur till vända en baby body till en docka outfit
hur du gör din egen fotboll tröja
hur man gör en 180 om Heelys
hur man handlar gymboree kläder
diy enkel fleecejacka
hur man köper ett barns regnrock
hur man organiserar familj strumpor och hålla dem från att försvinna
hur man köper baby hattar
om barnens kläder
hur man köper ekologisk bomull skjortor