hur man passar barn skor

hur man passar barn skor

Småbarn växa en mil en minut , och se till att deras skor passar ordentligt är en fortlöpande uppgift . Det är viktigt för utvecklingen och komfort ditt barns fötter att deras skor är rätt storlek . hårband .

1 .
Mät ditt barns fötter varje gång du köper skor . För att få en bra passform , måste du mäta varje fot . Om en fot är större än den andra , måste du storlek skon Enligt de större foten .
2 .
Prova både skor på ditt barn . Du kanske vet hur länge sko ska vara för att du har mätt båda fötterna , men du måste se till att bredden är korrekt , liksom .
3 .
Gör ditt barn att stå upp när försöker på skor . Du kommer inte att kunna berätta om skorna passar ordentligt om de står upp .
4 .
Lämna utrymme mellan ditt barns längsta tå och slutet av skon . För mycket rum kan orsaka skorna för att lossna barnets fötter , men inte tillräckligt med utrymme kan orsaka tårna till skaver mot framsidan av skor . Längden på lillfingret , eller ditt barns tumme är ett bra avstånd för att skjuta för .
5 .
Låt ditt barn gå runt i butiken en stund innan de köper nya skor . Om ditt barn klagar över passformen på skon eller vandrar rolig , bör du försöka på ett annat par för att se om de verkar mer bekväma .

tips och varningar


 • Kontrollera ditt barns fötter för röda märken när du tar av sig skor och strumpor . Detta är ett bra sätt att berätta om skorna är för hårt .


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort torkade gum från jean fickor
  hur ta hand om lamm shearling
  hur man använder en ärmbräda till järn skjortor
  hur till göra min Columbia jacka vattenavvisande igen
  riktningar för ett hem touch ångbåt
  Hur får man en Tingeling tatuering
  hur man använder gymbucks att köpa gymboree kläder
  Hur får man en Tingeling docka
  hur reparera dkny klockor
  hur man köper en påsk klänning