hur du återvinner gamla blå jeans

hur du återvinner gamla blå jeans

Hur kastar man bara ut eller ge bort din favorit par blå jeans ? De har varit som dina bästa vänner. Lösningen : gör kasta inte ut dem alls . Recycle och in nya objekt för hela familjen och njuta av dem i många år framöver

Du behöver : .
symaskin eller nål och tråd
Tyg färger , smycken och andra utsmyckningar .
En gammal filt eller vadd .
Andra tyger.


1 .
Ta dina jeans och klippa benen så att benen är ungefär en tum nedanför grenen. Vänd ut och in och sy fast. Ta din färg , smycken , band , pärlor eller spets och göra det märkvärdigt. Lägg till en rem av breda band eller använda denim från ett av benen för att göra en axelrem . För ett annorlunda utseende, bifoga två remmar från bältet till botten av benen på ryggen på varje sida för att göra en väska ryggsäck stil . För en tredje titt bifoga ditt band till toppen tillbaka linning och den motsatta sidan av botten för en sele rem . En enda i sitt slag-och gratis handväska . Sy upp benet botten och skär bort det låg för att göra en liten väska . Riva sönder en gammal CHECKBOKSÖVERDRAG från banken och göra en av jeanstyg . Gör det till en lite större och sy det inifrån och ut . Du kan göra en hel garderob med godsaker från ett par jeans !
2 .
Skär hälften av benen från jeans . Klipp upp insidan av benen på jeans och över grenen. Nu sy ihop benen i mitten på framsidan och baksidan . Var noga med att sy så det är ett stycke fram och bak . Lägg till ett super långt bälte som ska fungera som ett handtag . Häng den från två krokar på baksidan av ett barns garderobsdörren och du har en stor hindra eller leksakslådan .
3 .
Patch upp knän och armbågar av barnens kläder på utsidan innan de slits ut . Tillsätt lite väska för en flicka eller bifoga lite blått jean tyg till visiret av ett tak för en pojke. Du har ett stort outfit för inga pengar . Du kan också sy mönster på dem och göra hemgjord patchar för att dekorera jackor , väskor bok och mycket mer! Kom ihåg baksidan av denim skulle kunna användas för en annan outfit !
4 .
Sätt ditt staffli eller stativ i jeans med benen går ner benen på Jean. Skär benen ungefär en tum nedanför där staffliet eller stativbenen slut . Vänd dem under lite mindre än en tum , lägg till en rem och du har perfekt bärare för dem .
5 .
Ta jeans och sy dem stänga på båda sidor om dragkedjan . Nu halvera dem utan att störa sömmen. Lägg till en rem till varje ben . Häng dem i garaget eller byggnad att hålla handtagen krattor , hackor och andra trädgårdsredskap. Dessa är mycket sötare än vanligt hushåll handtag , och de hålla saker och ting rak.
6 .
Skär benen på längden . Sy botten och varje sida stängd , grejer dem med gamla strumpbyxor , tyg eller fyllning och du har bra utkast Dodgers för dörrar eller fönster . Skär benet lite högre än din plastkruka och gör ett bedårande täcka för de fula anläggningen innehavare . Du kan även göra ärmarna för billig plast vaser som kommer att förvandla dem till riktigt läckra lilla uttalande bitar .


Relaterade artiklar


hur man klär sig för en cotillion
hur man köper varumärket barnkläder med rabatt
hur man köper barnskor
hur man ska möta professionella män
hur man klär tvillingar på samma sätt
hur man sätter en rosett på en baby
halloween hairspray bort från kläder
hur man köper tillbaka till skolan kläder
hur kjol ull
instruktioner till järn på HP t -shirt papper