fastställande fjäril hål i ull passar

fastställande fjäril hål i ull passar

Malar som överlever bort av ull , kashmir och andra tyger djur kan vara svårt att bannlysa . Även om du har tagit alla nödvändiga försiktighetsåtgärder, kan de fortfarande hitta sin väg in i din garderob , skadas kläder när de växer . Av de 15. 000 arter av fjärilar i USA , bara två foder på kläder , men de lyckas ändå hitta sin väg in i din favorit kostymer och tröjor varje år . Om du hittar fjäril hål i ull kläder , se till att tvätta eller kemtvätta alla dina andra kläder . Sedan kan du ställa in om att försöka att reparera hålen .

Du behöver:
tråd
. Needle.
Garment bag .


1 .
spara extra tråden som kommer när du köper din kostym . Det kommer att komma väl till pass när det är dags att göra reparationer .
2 .
Sy några små hål själv , särskilt om de är på en söm . Börja från insidan så att fläck mindre synligt. Sy i en cirkulär rörelse tills hålet är helt stängd .
3 .
Ta kostym till en kemtvätt för större hål . Eftersom du behöver för att få passa kemtvättas ändå , kan du be butiken att reparera eventuella hål som du inte litar på reparation själv .
4 .
Ta kostym till en skräddare om hålet är något större än ett suddgummi . Stora hål skall rewoven av proffs , annars kommer reparationen att uppenbara . Det finns även några affärer som är specialiserade på reweaving plagg med hål i dem . Däremot kan reweaving hål få dyr så försök att åtgärda de du kan hemma . Priserna kan variera från $ 35 upp till $ 100 ett hål , men det kan vara väl värt det för en fin kostym .
5 .
Förvara din dräkt i en lufttät behållare eller påse kläder i din garderob . Detta kommer att säkerställa att plagget håller mal hål utan för framtiden .

tips och varningar


 • När du märker ett hål i din kostym , reparera det så snart som du kan. Detta kan förhindra den från att bli större .


 • Relaterade artiklar


  insignier sömnadsinstruktioner
  hur man klär sig för fysiska aktiviteter
  hur man håller vit polyester sportkläder vit
  hur kjol ull
  typer av t - shirt utskrift
  hur man hem & installera elastiska i baseboll byxor
  hur man tvättar en alpacka tröja
  hur man tvättar nya tygblöjor
  hur man får torktumlaren ludd från en svart tröja
  instruktioner till järn på HP t -shirt papper