hur man sparar pengar med en skum tvålpump

hur man sparar pengar med en skum tvålpump

Älskar du duschtvål men tröttna på att köpa den? Vill du ha en flaska duschtvål med förra året? Trött på att köpa raklödder? Vill eliminera hudirritation? Då är det dags att prova en Skum Tvåldispenser

Du behöver:.
Skum Tvåldispenser
. Bath Gel.
Vatten


1
Köp en Foam Tvåldispenser -. . Som pumpar in luft i en tvål och vatten blandning skapar en fin tvål skum. Jag köpte min över 10 år sedan från ett företag som säljer köksutrustning hemma parter. Men många butiker har dem, däribland den stora lådan butikerna.
2.
Lägg cirka 1 till 2 msk av din favorit duschtvål till den tomma skum dispensern. Tillsätt försiktigt vatten till facket tills vattnet är ca 1 1 /2 inches från toppen. Skruva pumpen mekanism tillbaka till facket. (Min dispenser har ett märke för tvål-nivå och ett annat varumärke för vattennivån. )
3.
Bara pump dispensern att dosera tvål form. Inget behov av att skaka behållaren-det automatiskt skapar skum när du pumpar det att dosera.
4
Använd den i köket och badrummet, vid diskbänken och i duschen, för bad och raka benen -. lägg bara en pump eller två till ett bad svamp. Det är fantastiskt hur länge den varar. Automater är återanvändbara och kommer att pågå i flera år. Med en skum tvålautomat, varar en flaska duschtvål om året-plus att du inte längre behöver köpa rakkräm. Skummet tvålpumpen kommer att betala för sig själv!


Relaterade artiklar


hur man sakta ner skallighet
virtuellt makeovers för män
hur man sluta bita på naglarna
det bästa sättet att organisera en garderob
Hur man använder en PED-ägg (om du är en dude)
hur man använder kvitten på tre olika sätt
hur man gör badsalt
hur att få befrielse från rakning
om SÖTNING
hur du enkelt ta bort kontaktlinser