Hur dödar tvål bakterier?

Hur dödar tvål bakterier?

Tvål Fakta

Regelbundna tvål besitter ringa antimikrobiell försvar när det gäller att döda bakterier. Vanligt tvål dödar inte patogener (skadliga bakterier) som meticillinresistenta Staphylococcus aureus, eller MRSA. Regelbundna handtvätt tekniker med vatten och tvål, tjänar till att förhindra överföring av smitta från en person till en annan, till exempel med läkare och patient hygien. Tvål, innehållande olja tea tree dödar bakterier och är effektivt mot stafylokocker bakterier, hjälper sår läker snabbare. Gammaldags lut tvål var förebådade som ett universalmedel tillbaka på sin tid. Men om en bakteriedödande agent, medan den tvålen är under behandling, är det inte bättre än vanligt tvål för att döda bakterier.

 

Antibakteriella tvålar Antibakteriella tvålar bör undvikas så mycket som möjligt, på grund av mutation av bakterier när antibakteriell tvål används. Baserat på samma principer som antibiotika, om antibakteriella tvål används under en längre period, kommer bakterier muterar bli immuna mot de antibakteriella egenskaper som finns i tvål. Det finns många positiva naturligt förekommande mikrober som lever på mänsklig hud. Dessa mikrober attack oönskade bakterier, hjälper till att hålla huden frisk. Med en daglig badkar eller dusch inte torka inte dessa mikrober ut. Istället studsar tillbaka inom en timme eller så, fortsätter sitt uppdrag.

Alkohol-baserade Hand Saniterare

Alkohol-baserade hand sanitizers i en sprutflaska faktiskt döda bakterier och bakterier som orsakar infektioner. Dessa hand sanitizers också döda skadliga patogener, vilket gör dem ett bra val för enstaka bakteriedödande behandling under dagen. I mellan att använda alkohol-baserade hand sanitizers, vanligt tvål och varmt vatten (värme dödar bakterier) kommer att räcka för att hålla smittsamma organismer i schack.3 6 9 0 1


Relaterade artiklar


ursprungliga skönhet till trämöbler och antikviteter
hur man får billig skönhetssalonger i la
hur plocka ögonbrynen
om Sertu00E3 bortom skönhet madrass
hur man ser bättre med 7 stora och billiga skönhetsprodukter
hur man rengör nya stinkande makeup borstar
Hur du ska sköta dina hudvårdsprodukter
hur du håller dina tänder vita
hur man bara ta hand om tänderna du vill behålla
om toalettartiklar påsar